LADEN

Typ om te zoeken

Heeft Amerika de oudste bevolking?

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Heeft Amerika de oudste bevolking?

In Amerika zijn er nog 266 mensen die een uitkering ontvangen omdat ze claimen voor 16 juni 1901 geboren te zijn.
266 mensen die dan blijkbaar 113 jaar oude zijn. Ik zeg niet dat het niet zo is, maar ik denk dat hier behoorlijk wat fraude in het spel is.

Maar… Als dat niet extreem genoeg was, zijn er ook nog 6.5 miljoen mensen in Amerika die inkomen vanuit werk claimen, terwijl ze al 112 jaar of ouder zijn.
Hoe is dat mogelijk?
Waarschijnlijk zijn het vooral mensen die hun eigen social security nummer niet meer gebruiken en het nummer van een al lang geleden overleden persoon gebruiken om onder bepaalde belastingen, alimentatie of boetes uit te komen.
Deze mensen bouwen dus zelf geen enkele pensioen meer op, maar ze betalen in feite ook de uitstaande boetes en belastingen op hun eigen nummer niet meer.
Hoe kan het dat ze niet gesnapt worden?
Dat ligt aan de extreem verouderde automatisering van Amerika. Dat land loopt dertig jaar achter.
Ze hebben heel veel gegevens en werkelijk alles zetten ze online, maar alleen de geheime diensten hebben het geld en de middelen om databases te koppelen. De lokale overheden moeten het doen met slecht te incasseren onroerendgoedbelastingen en opgelegde (verkeers)boetes. Daarmee betalen de inwoners een kleine lokale overheid en is er amper geld voor de lokale overheden om te investeren in automatisering en het voorkomen van fraude.
Amerika is het ideale land om in te verdwijnen. Zolang je maar niet gedaan hebt dat geheime diensten alarmeert, kan je er met groot gemak een andere identiteit aannemen.

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *