LADEN

Typ om te zoeken

Halo Fi volgens Agora best of the best (Tom Lassing)

Bedrog en fraude Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Halo Fi volgens Agora best of the best (Tom Lassing)

De werving van Agora is keer op keer weer hyperig tot het uiterste. Nu ook weer. Ze komen met de mededeling dat je zeker een 5.349% rendement zal boeken.
Een mededeling die de grootste oplichters ter wereld ook steeds gebruiken, maar ik moet ze nageven, het werkt.
Consumenten zijn massaal erg happig op dat soort mededelingen.
Dus wat moet je als je business is dat je zo veel mogelijk abonnementen moet verkopen. Ga je dan een reëel verhaal schrijven en amper klanten krijgen, of schrijf je wat bijna iedereen wil horen en dat is dat je met een paar duizend dollar aan investering toch zeker wel miljonair zal worden als je maar hun producten koopt…
Het laatste jubel bericht van Agora gaat over Halo Fi. Die techniek maakt dat je straks (volgens Agora) voor 7 dollar per maand een supersnel Internet zal hebben en dat je dus voor een fractie van de huidige kosten straks Internet via deze nieuwe aanbieder gaat genieten. Door de extreem lage kosten kan je veel geld besparen en als je in deze aanbieder gaat beleggen, dan loop je helemaal binnen.
Je moet dan wel eerst even een abonnement op de producten van Agora afnemen… Dat dan weer wel.
Maar ja, als dat alles is tussen jou en het zekere miljonairschap, wat houdt je dan tegen?

Hoe denk ik over Halo Fi: Wacht dit nog maar een paar maanden af. Grote kans dat het wederom een product is dat het net niet is en waar we Agora vervolgens nooit meer over horen.

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *