LADEN

Typ om te zoeken

Groei Neo Finance netwerk

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Groei Neo Finance netwerk

ie groei van het netwerk is opmerkelijk, maar ook weer niet.
Het is opmerkelijk omdat er minder nieuwe geldverstrekkers binnenkomen. Ze hebben hun affiliate systeem gestopt en daarbij is er een institutionele belegger gekomen die tot de helft van leningen voor de rest mag oppakken, tot een totaal bedrag van 400.000 per maand.
Dat viel niet lekker bij de meeste deelnemers. Toch is het niet negatief op de lange termijn. Leningen worden immers sneller verstrekt en daar zit een deel van de groei in.
Een ander deel van de groei zit in het feit dat veel geldverstrekkers automatisch herbeleggen. Hun account wordt dus iedere maand iets groter, want ook de verkregen rente worden opnieuw ingezet in leningen. Het systeem groeit dus alleen zo al procenten per jaar.
Ik zie in mijn eigen account het volgende…

  • De hoeveelheid aan door mij verstrekte leningen neemt al een jaar vrijwel niet toe. Ik heb 1.644 leningen verstrekt en dat was een jaar geleden ook zoiets.
    Toch heb ik veel meer geld ingezet en het houdt dus in dat ik per lening meer geld inzet. Indertijd gemiddeld 25 euro per lening. Nu zit dat bedrag ergens tussen de 50 en 75 euro per lening. Dat is puur omdat ik minder aan de beurt kom en dus meer wil inzetten om toch al mijn cash ingezet te krijgen. Mijn portefeuille is nu 44.799 euro groot. Ik wil voor het einde van het jaar boven de 50.000 euro staan. Wil ik over acht jaar rond de 250.000 euro staan, dan zal ik een tandje moeten gaan bijzetten. De rente daalt in Litouwen, dus dat helpt niet mee.

Meer info op p2pfinance.nl

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *