LADEN

Typ om te zoeken

Goud en zilver schoten vrijdag omhoog (Tom Lassing)

Beleggers Nieuws Goud Laatste Nieuws

Goud en zilver schoten vrijdag omhoog (Tom Lassing)

Terwijl de beurzen fors verloren, was het voor bezitters van goud en zilver aandelen vrijdag feest. Eén van mijn grote posities is nog altijd het bedrijf dat Romarco overnam. Deze aandelen gingen vrijdag 10% in waarde omhoog.

Het bedrijf rapporteerde een record productie van goud. Dat komt dus mooi uit nu de prijs weer oploopt. Beleggers wisten het te waarderen.
Ook andere goud en zilver aandelen deden goede zaken. Als de goudprijs boven de 1300 komt, dan zou ik de twijfelaars toch aanraden eens een stop te wagen.
Ik heb eerder dit jaar zowel een goudrapport als een zilverrapport bijgewerkt. Het is en blijft wel zaak om met stoplosses te werken. Ten opzichte van eerder dit jaar staan de aandelen nu al fors hoger. Is er dan nog winst te halen?
Ja, als goud en zilver verder stijgen, dan zullen de aandelenkoersen van goudmijnaandelen en zilvermijnaandelen nog letterlijk honderden procenten kunnen stijgen. Ten opzichte van de koers van eind 2011 staan de koersen van deze aandelen nog altijd extreem laag. Niet zelden nu nog meer dan 80% lager dan de top van toen.

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *