LADEN

Typ om te zoeken

Goldmoney splitst de onderneming (Tom Lassing)

Beleggers Nieuws Goud Laatste Nieuws

Goldmoney splitst de onderneming (Tom Lassing)

1 december maakte Goldmoney bekend dat ze een onderdeel gaat afsplitsen en los naar de beurs gaat brengen. Het gaat om Mene dat begin 2016 als onderdeel binnen Goldmoney is opgezet. Goldmoney heeft een 32% belang in het bedrijf.
De kansen van dit bedrijf, maar eerlijk gezegd ook het risico van dit bedrijf zijn hoger dan die van Goldmoney.
Ze hebben daarom besloten dat het beter voor de uitwerking van de kansen is om Mene als bedrijf apart op de beurs te noteren. Dan kan het ‘los’ makkelijker geld ophalen en het is niet afhankelijk van de behoudender Goldmoney directie.
Mene gaat tegelijk met de beursnotering ook een fusie aan met Amador Gold Corp. (AGX.H)
De nieuwe onderneming zal straks zelf goud produceren en het geproduceerde goud ook kunnen verwerken in sieraden en herinneringsmunten.
De site van partner Amador Gold lijkt haast wel gehacked te zijn, nu deze volstaat met reclame voor van alles, behalve goudgerelateerde onderdelen. Als contact persoon staat er Dale Dobson, die een E-mail adres van KlondikeSilver heeft.
Ik weet niet wat Goldmoney nu aan het doen is, maar dat ze deze amateuristische opzet buiten gooien is geen slecht idee. Blijkbaar is men zich niet bewust van het feit dat veel beleggers online gegevens (na)zoeken en dan deze online puinhoop bij de partner aantreffen.
Het kan dus best dat Amador een prachtig bedrijf is, alleen online hebben ze er blijkbaar geen aandacht voor gehad en is het een rampzalige bende.

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *