LADEN

Typ om te zoeken

Gerrit Zalm begrijpt het niet

Bedrog en fraude Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Gerrit Zalm begrijpt het niet

Een flink aantal ABNAMRO medewerkers heeft nu zelfs de moed gehad om op een intern blog ongezouten kritiek te leveren op de top van ABNAMRO.
Gerrit Zalm zegt zich dit aan te trekken, maar een regel verder begint hij weer over de boze pers die onzin schrijft…

Hij neemt de medewerkers niet serieus en hij heeft blijkbaar echt nog altijd niet door wat het probleem is.
De man is zo begaan met de collega’s aan de top, dat hij de tienduizenden anderen zonder enige schroom als vuil behandeld.
Nu stellen topmanagers zelf dat ze wel zo veel moeten verdienen, want anders gaan ze liever naar het buitenland… Nu, dan zou ik willen zeggen, veel plezier daar.
Het feit dat je daar al niet bent, geeft wel aan dat je niet durft, of niet wilt. Maar ondertussen wil je als topmanager wel het loonniveau alsof je die investering en opoffering hebt gedaan door naar het buitenland te vertrekken.
Ik hoop dat werknemers bij ABNAMRO, ING en alle andere bedrijven waar de top veel te veel binnen harkt, veel meer laten weten dat het over en uit moet zijn. Wil je als bedrijf gezond blijven, dan zal je van onder tot boven gemotiveerde medewerkers moeten hebben.
Laat je als medewerker niet weten dat je het belachelijk vindt dat de topmanagers een vermogen verdienen terwijl ze duizenden anderen ontslaan, dan verdien je het om er bij de volgende ontslagronde alsnog uit te vliegen.

Overigens hebben de topbestuurders van ABNAMRO gelukkig het juiste gedaan, namelijk uiteindelijk toch afzien van de loonsverhoging. Het heeft even geduurd, maar gelukkig hebben die mensen zelf wel ingezien dat hier niet kon.
Duizenden verloren hun baan, de baanzekerheid van ABNAMRO is nog altijd slecht de bank is gered door de belastingbetalers en dan pak je niet als topbestuurder een extra ton. Als je dat niet in kan zien, dan moet je maar naar het buitenland vertrekken… Zalm.

Tags
Volgend artikel

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *