LADEN

Typ om te zoeken

George Soros manipuleerde Europese verkiezingen (Tom Lassing)

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

George Soros manipuleerde Europese verkiezingen (Tom Lassing)

Wie kreeg in 2014 hoeveel geld van George Soros? Er is een lijst openbaar gemaakt van personen en organisaties die in 2014 geld kregen.
De vraag is steeds, in hoeverre is het wenselijk en legaal dat miljardairs geld ‘geven’ aan personen en organisaties met een politieke agenda.
Immers, wat verwacht de vrijgevige geldverstrekker terug voor deze financiële steun? Tot waar is het steun en wanneer noemen we het corruptie of omkoping?
Wat wilde Soros bereiken met zijn ‘steun’?
Waar staat hij precies voor?
Zover ik kan nagaan wil hij ‘Europa’ promoten en staat hij ook voor een gekleurd Europa. Het heeft dan ook geld gegeven aan anti discriminatie acties. Hij wilde ook de stemmen tegen extremisme voorzien van cash.
In die zin is het geld politiek correct ingezet.
Toch is het een hellend vlak. Op die manier kan degene met het meeste geld dus ook de meeste invloed uitoefenen. Zo wordt dan alsnog het belang van de rijksten het beste gediend. George Soros heeft grote financiële belangen in Oekraïne en hij is er dus bij gediend als de EU krachtig is en de relatie met Rusland slecht blijft. George Soros heeft namelijk enorme olie en gas belangen in Oekraïne. Hij wil geen goedkoop Russisch gas in Europa zien. Het associatieverdrag met Oekraïne is dan ook deels door en voor Soros geschreven.
Hij heeft verder niets met Oekraïne. Hij kan er slechjts veel geld verdienen, dat is alles. Zodra hij zijn geld binnen heeft kan het land wat hem betreft weer in de Russische stront zakken. Ondertussen zit dan de EU met een associatieverdrag in de maag dat de bedrijven van Soros vrij spel gegeven geeft in zowel de EU als Oekraïne.

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *