LADEN

Typ om te zoeken

George Soros is aan het kopen

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

George Soros is aan het kopen

George heeft aangegeven dat hij enkele zwaar gecorrigeerde aandelen opgepakt heeft.
Denk daarbij aan bijvoorbeeld het aandeel Tesla. Tesla stond in november 2021 nog boven de 380 en staat nu onder de 200. Letterlijk een halvering van de koers.
Hij investeerde ook in aandelen als Carvana en GM terwijl ook Peloton gekocht werd.
Allemaal aandelen die in 2022 flink verloren en waarvan hij nu van mening is dat de bodem blijkbaar bereikt is.
Nu moet u zich realiseren dat hij heel bewust nét iets meer aandelen heeft gekocht dan hij kan kopen zonder een meldingsplicht te hebben. Heel bewust wil hij deze aankopen melden. Hij is namelijk een bekende belegger en de mededeling wordt op veel plekken overgenomen. Het bewijs leest u hier, want ook ik schrijf er over.
Hij hoopt daarmee dat heel veel beleggers hem gaan volgen en daarmee de koersen gaan opjagen. Zo komt zijn ‘voorspelling’ vanzelf uit en dat alles dankzij de regeling waarmee hij gedwongen wordt de aankopen te melden. Gratis reclame dankzij de toezichthouder.
Overigens heeft het Soros Fund Management, hert familiebedrijf van Soros ook enkele aandelen gekocht en daarover melding gedaan. Het gaat om aankopen van Horizon Therapeutics, Signify Health en First Horizon. Andere aankopen waren Discover Financial Services, SoFi Technologies en Capital One Financial Corp.

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *