LADEN

Typ om te zoeken

Geld uitlenen aan particulieren

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Geld uitlenen aan particulieren

mark leenards, beursbox, presentatie

Zoals u weet, ben ik sinds enkele weken actief bezig om geld uit te lenen aan particulieren. Mensen die snel een persoonlijke lening willen hebben en die voldoen aan enkele eisen om dat geld te kunnen lenen.
Ze betalen daar fors voor, dat is waar, maar als ze elders goedkoper terecht zouden kunnen, dan zouden ze dat ongetwijfeld doen.
Vooral in Litouwen is het niet makkelijk om aan geld te kunnen komen en deze relatief nieuwe opzet (Bestaat nu vier jaar) is een gat in de lokale markt gebleken.
Het grote voordeel is, als geldverstrekker kan je al met 50 euro beginnen. Je kan dan zeven (!) leningen van tien euro per stuk verstrekken. Hoezo zeven?
U krijgt bij het openen van de rekening via deze link een bonus van 20 euro!
U kan via deze enorm kleine investering een beeld van hoe dit werkt.

Ik ben zelf met 1.000 euro begonnen en heb ondertussen al 2.500 euro bijgestort. Van dat geld is nu al bijna 1.700 euro ingezet in bedragen van maximaal 25 euro per lening.
Ik doe al mijn leningen via een automaat die ik zelf heb ingesteld. Als iemands aan de voorwaarden die ik gesteld heb voldoet, dan wordt automatisch mijn geld ingezet. De automaat zorgt er voor dat iedereen die automatisch handelt aan bod komt. Zou dus een lening al vol zijn, dan kom ik bij een volgende lening eerder aan de beurt dan degenen die wel konden meedoen met de eerdere lening. Sommige leningen worden ondertussen alleen maar via het automatische systeem gevuld.
Ik verstrekte gisteren 25 euro aan iemand die slechts 1.000 euro wilde lenen. Je zal het maar net tekort komen. De persoon in kwestie gaat het in vijf jaar terugbetalen en moet volgende maand de eerste rente en aflossing al betalen.
Binnen een uur was al 40% van de lening gevuld.

Ik ben echt onder de indruk van hoe goed dit is opgezet.
Vandaar dan ook dat ik er nu regelmatig over schrijf. Het is mogelijk met kleine bedragen en het levert meer dan 10% rendement per jaar op. Hoe mooi wil je het hebben.
Eerlijk gezegd had ik verwacht dat letterlijk honderden lezers dit zouden oppakken en ik had dan ook bij het bedrijf gevraagd om extra capaciteit om Nederlandstalige inschrijvers eventueel te helpen.
Helaas ben ik nogal teleurgesteld geworden in de hoeveelheid lezers die deze kans tot nu toe hebben opgepakt. Slechts 30 tot op heden. Twee hadden via mij hulp bij het openen van de rekening nodig.
Waar is de inschrijving het lastigst?
Een detail is het landnummer dat je moet invullen. Standaard staat dat op ++37 en dat is dus fout voor ons. Immers Nederland is ++31 en België is ++32.
Een ander probleem (waar ik ook zelf tegen op liep) is de kwaliteit van de foto die je moet maken. Ze zijn erg snel met het afkeuren van de foto. Dat gaf me even wat frustratie, want ik was van mening dat de foto duidelijk genoeg was. Eenmaal goedgekeurd was de rekening snel actief.

Op 8 november komt Mark Leenards, die u helpt zodra u ergens vastloopt, naar Best om hier het systeem uit te leggen.
Er zijn nog enkele plekken over, dus geef u nog hier even op!
U kan natuurlijk ook zelf de rekening nu al openen, maar ik denk dat de presentatie van Mark wel een enorme meerwaarde heeft omdat hij goed aangeeft waar u de meeste winst mee kan boeken.
Geef u hier op voor de bijeenkomst.

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *