LADEN

Typ om te zoeken

Geen uitzettingen voor een jaar

Bedrog en fraude Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Geen uitzettingen voor een jaar

In South Carolina heeft de staatsregering besloten dat huisuitzettingen naar aanleiding van belasting achterstanden een jaar lang verboden gaan worden.
Er werd een wet aangenomen die de naam had: “Auto Insurance Coverage.” Deze wet ging ook volledig over auto verzekeringen. Met één toevoeging…
Zoiets als: Oh ja, en huisuitzettingen naar aanleiding van belastingschulden worden ook voor een jaar opgeschort.

De VS is een bananenrepubliek. Dat blijkt ook hier weer. Dit slaat als wetgeving helemaal nergens op. Zo doe je dat toch niet? Of je het nu eens met de regel bent of niet, zo hoor je dat niet stiekem in te voeren. De oppositie is dan ook niet erg blij met deze geniepige manier om wetgeving er door te jagen.

In de VS is het zo dat je bij een onbetaalde schuld uit je huis gezet kan worden. Dat kan een schuld van 1 dollar zijn. Als je die niet betaalt, kan je letterlijk je huis verliezen.
De stap van South Carolina is ook opmerkelijk omdat juist de overheid die huisuitzettingswet graag toepast. Het is een enorme stok achter de deur om inwoners te verplichten belastingen (op tijd) te betalen.
Nu ze in die staat een jaar veilig zijn zal je zien dat de betalingsbereidheid van een deel van de bevolking enorm gaat afnemen.
Amerikanen leven in het nu.
Sparen doen ze niet en als ze dus geen belasting hoeven te betalen, dan stellen ze dat uit. Ik verwacht in 2022 dus een enorme hausse aan huisuitzettingen in South Carolina. Dat kan je op je vingers wel natellen.
Of… de overheid moet massaal belastingen kwijt gaan schelden. Misschien kunnen ze dat verbergen in een wet over het houden van huisdieren?

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *