LADEN

Typ om te zoeken

Gag order

Bedrog en fraude Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Gag order

De rechter die 15 april de criminele rechtszaak tegen Trump voorzit, heeft Trump vorige week een gag order opgelegd. Trump mag bepaalde personen niet in het openbaar zwart maken of zelfs maar noemen.

De reden is dat Trump dat wel steeds doet en daarmee de rechtsgang enorm ondermijnd. Door immers juryleden met naam te noemen kan Trump zijn volgers tegen de jury opzetten.

Dat zijn puur fascistische methodes die Trump dan ook steeds blijft gebruiken.

De order was nog geen 24 uur oud toen Trump de dochter van de rechter vol ging aanvallen.

Ze stond niet op de gag order, dus de rechter kan er nu nog niets aan doen.

Ondertussen gaat Trump dus gewoon door met de dochter van de rechter zwart maken.

Het nut?

Ik weet niet of het erg slim is om de rechter boos te maken. Aan de andere kant, Trump laat even zien dat hij overal schijt aan heeft, ook aan federale rechters. Tot nu toe komt hij daarmee overal mee weg, want rechters blijken maar al te vaak uiteindelijk heel bange mensen te zijn die niets durfen te doen tegen mensen die genoeg macht hebben om de macht van de rechter eventueel te overtreffen. Daarom zie je ook in dictaturen dat rechters graag met de dictator meewerken. Zo werkt fascisme. Zo werkt ook Trump. Hij werkt zo, omdat het voor hem werkt. Hij kwam in zijn leven overal mee weg door dit gedrag. Heel veel mensen spreekt dat ook aan. Dat vinden ze zo mooi aan Trump. Dat vonden veel mensen ook mooi aan de beroemde maffia bazen en bekende drugsbaronnen. Helaas werkt dat zo bij heel veel mensen. Een zekere bewondering voor extreem slecht en/of crimineel gedrag. Heel raar.

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *