LADEN

Typ om te zoeken

Extra inkomen zonder extra baan!

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Extra inkomen zonder extra baan!

inkomen

Hieronder een aantal tips om inkomen te genereren zonder er een baan naast te hoeven nemen.
Voor mij een makkelijk onderwerp, want in het jaar 2000 gooide ik zelf het roer om en nam ik ontslag en begon voor mezelf. Eerst deed ik het verkeerd, maar de herstart in april 2001 gaf me de vrijheid waar ik altijd al op zoek naar was. In 2011 was het zo ver dat ik mijn droomhuis kon kopen en het nog weer over een andere boeg gooide.
Het kán dus wel, maar het vergt wel inzet.
Het zijn hieronder voorbeelden, mogelijk dat u nog veel beter op uzelf gerichte onderwerpen kunt vinden.
Ik wilde zeggen dat de eerste een inkopper was, maar wat mij betreft zijn ze allemaal inkoppers…

  1. Open een account bij Neo Finance en streef naar 12+% rendement per jaar op consumentenleningen. Kortom, laat uw spaargeld voor u werken.
  2. Zet uw spaargeld in volgends de methode zoals ik beschrijf in de PensioenSparen methode. In 25 jaar kunt u miljonair worden door een inzet van 200 euro per maand!
  3. Ga via de affiliate methode producten vermarkten. Ik heb daar een aantal websites over gemaakt. Het werkt fantastisch, maar het moet wel gebouwd worden. Om u een vergelijk te geven… Ik verkocht recent 200 producten, terwijl een ander met net zoveel enthousiasme begon en na een maand ophield. Hij had nul producten verkocht.
    Het is dus niet zo dat affiliate marketing komt aanwaaien.
  4. Kies voor een MLM opzet. Daar waar ik in voorbeeld 3 een bekende Nederlander geworden ben, daar ben ik bij MLM nooit echt doorgebroken. Mij is het nooit echt gelukt, maar enkele mensen om mij heen lukte het wel, terwijl die het niet lukte met affiliate marketing. Het kan dus zijn dat het één je wel ligt en het ander je niet.
  5. Ga daytraden. Afgelopen week gaf Aloys Mattijssen er weer een webinar over. Het is een prachtige manier om bijvoorbeeld iedere avond even een anderhalve uur wat te traden. Je loopt de kans dat je er meer mee gaat verdienen dan je loon op je vast baan. Dat overkwam mij in 1999. Vandaar dat ik toen een verandering doorvoerde en mijn baan opgaf. Daar kan ik dan direct een waarschuwing op geven… Beleggen naast een baan is makkelijk. Immers komt je loon volgende maand weer binnen. Als je loon wegvalt, dan is ieder verlies een aanslag op je totale vermogen. Dat geeft dus wel een heel andere druk op je beleggingsvrijheid. Het was voor mij niet de reden om in april 2001 opnieuw te starten, maar het was wel een enorme schok.
Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *