LADEN

Typ om te zoeken

Even geen stunts, toch weer verlies

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Even geen stunts, toch weer verlies

Na mijn slecht gevallen probeersels op donderdag, ben ik vrijdag roomser als de paus geweest in mijn daytrading. Ik had maar een half uurtje tijd omdat ik op tijd naar Bergen op Zoom wilde vertrekken.
Ik dat half uurtje heb ik vier transacties ingezet en toen die op 4 punten winst stonden, heb ik de stop loss naar een fractie boven de aankoopkoers gebracht. Ik maakte er uiteindelijk in drie keer keer samen 0,8 punt winst op. In geen van deze gevallen ging de koers genoeg de goede richting op om de beoogde 15 punten winst te maken.
Ik heb meerdere keren op basis van de software een voorzichtige positie ingezet. Ik zeg dan ‘kopen’ als de koers een extra 5 punten de juiste richting op gaat. Ik heb dat vijf keer gedaan en alle keren liep de koers zo ver terug dat ik de positie sloot voor deze geopend werd.
Bij één van die keren bleek dat achteraf gezien nét te vroeg. De koers liep daarna verder door, maar ik had de zaak al dichtgezet.
Vervolgens heb ik een positie volgens het boekje opgezet, maar ze ging zonder vier punten winst te halen alsnog verloren. Ik verloor daar 6,4 punten op.
Net nadat ik de positie ingezet had ging de koers heel even omlaag, om daarna flink te stijgen. Ik had de stop loss nét iets te zuinig ingesteld.
Kortom, netjes alles volgens het boekje gedaan, maar toch geen winstgevende dag. Reken er op dat je dat OOK kan overkomen. Het hoort er bij.
https://www.beursopmaat.nl

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *