LADEN

Typ om te zoeken

Er klopt niets meer van

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Er klopt niets meer van

Nog nooit werden er meer zonnepanelen verkocht als nu en toch is er vrijwel geen bedrijf dat op de productie er van nog een mooie winst maakt.
In verschillende olieproducerende landen is het hommeles en ondertussen is de druk op de olieprijs enorm. Ook zouden naar verluidt de Europese economie en de Amerikaanse economie aantrekken, maar beide economieën gebruiken evenals China nu minder olie.
Een bedrijf als Apple komt met prachtige cijfers, maar beleggers wilden nóg meer. Dit ene bedrijf is al goed voor 25% van de totale winst van alle S&P500 bedrijven en nóg willen beleggers meer!
De economieën van China, Amerika en Europa stagneren (want dat is de realiteit, ondanks de leugens in de pers, maar de beurzen staan bijna zonder uitzondering op de hoogste koersen van de laatste tien jaar. Alleen in China is een maand geleden een correctie van start gegaan, maar dat was na een 100% stijging in het eerste half jaar.
Het lijkt wel alsof iedereen zijn hersens thuis op sterk water heeft liggen.

hersenen op sterk water
Het Midden Oosten staat in brand, toeristen zijn op veel plaatsen niet veilig meer, overal wordt geld bij verzonnen waarna de beurs omhoog gaat en de rust weerkeert…
Ik sta erbij en kijk ernaar. Dit kan toch zo niet doorgaan? Wie durft er straks met droge ogen te verklaren dat hij of zij de crisis totaal niet zag aankomen? Er staat een olifant in de woonkamer en die olifant heet Crisis. olifant in de kamer

Hoe lang blijven we het beest negeren?

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *