LADEN

Typ om te zoeken

Epsteins relaties

Bedrog en fraude Beleggers Nieuws

Epsteins relaties

elite, corruptie

Het net rondom de kornuiten van Epstein begint zich nu toch te sluiten… De machtigsten der aarde waren jarenlang immuun voor serieuze vervolging, maar de controverse rondom Trump maakt dat de haat tegen Trump nu zo groot is geworden dat men vanuit een bepaald deel van de rechterlijke macht en zeker vanuit de linkse media de elite nu wel gaat vervolgen.
Laat er geen misverstand over bestaan, Trump maakte deel uit van die elite en die elite liet zich in met minderjarigen voor sexfeesten. Laat er echter ook geen misverstand over bestaan dat de kern van dit schandaal NIETS van doen heeft met politieke kleuren.
Dit gaat over de elite en hoe de elite overal mee weg komt omdat ze connecties hebben.
Ja, Trump maakte als zakenman deel uit van de kring rondom Epstein.
Trump is op de cocaïne sexfeestjes geweest en hij organiseerde ze naar verluidt ook op zijn resort in Florida. We kunnen er gerust van uitgaan dat Trump in de veertien jaar dat hij bevriend was met Epstein waarschijnlijk heel vaak naar die feestjes is geweest. Er is zelfs een fotograaf die aangaf dat Trump het middelpunt van enkele van dergelijke feestjes was. Er is nu ook een filmpje van verschenen, een filmpje uit 1992 met Trump in de hoofdrol als gastheer van zo’n feest. Een Trump die zijn handen maar niet van de jonge vrouwen kon afhouden. De vrouwen lijken dat overigens ook helemaal niet erg te vinden.
Het was niet zo vreemd. Trump was indertijd (weer) vrijgezel, had geld als water en had de nodige connecties in de modellen wereld sector. Hij was immers ook eigenaar van beauty contests zoals de Miss Universe verkiezing en hij was toen ook actief met sportclubs die hij kocht en verkocht.
Ook andere zakenmensen, hoge ambtenaren, hedge funds managers, bankiers, filmsterren en toonaangevende politici en rechters maakten deel uit van de kring. Welke politieke kleur je had, werd indertijd niet gevraagd. In 1992 was Trump nog vrij liberaal te noemen. Epstein was ook een donor voor de Democraten. Denk dus niet dat dit een onthulling van slechte rechtse personen betreft. Als je dat denkt, dan kom je bedrogen uit.
Bill Clinton maakte na zijn presidentsschap ook deel uit van de kring. Clinton heeft het vliegtuig van Epstein meer dan 12 keer geleend.
Onduidelijk is of het was om naar een feestje te gaan. Daar zijn nog geen getuigen van die zich er over uitgesproken hebben. Trump daarentegen heeft zelf aangegeven dat hij bij de feestjes is geweest.
De minister die Epstein de interessante deal gegeven heeft, is nu afgetreden. Hij was ook een pion in het spel rondom het onder de straf uitkomen.
Was het allemaal vriendelijk of was het ook keiharde afpersing? Niemand die het weet. Waarschijnlijk gaat het om afpersing. Tenminste, dat denk ik. Je mag meedoen, maar doe je mee, dan kan je niet uit de school klappen, want alles wat je doet nemen we foto’s en video’s van op. Helaas zijn die beelden nog niet gevonden… Tenminste… Er zijn dus NU wel enkele beelden boven water gekomen vanuit een kluis in een appartement van Epstein.
Wie staan op die beelden? We weten dat in ieder geval enkele van de toenmalige meisjes op die foto’s staan. Dat is vreselijk voor ze, maar heeft nu ook een voordeel. Immers bewijst het dat hun verhaal klopt voor het deel waarin ze verklaren dat ze daar waren. “Ik heb deze vrouw nooit gezien”, of “het is mijn type niet” gaat niet op als je de naaktfoto’s nog hebt.
De vraag is nu, en ultra rechtse publiciste Ann Coulter stelde die vraag ook al, is dit allemaal het idee van Epstein geweest, of is het groter dan dat en zit er een geheime dienst of een bepaald land achter? Zou Rusland er bijvoorbeeld achter kunnen zitten? Het zou de geruchten over de plassex tape met Trump er in kunnen verklaren. Persoonlijk denk ik niet dat Epstein het middelpunt was. Epstein was gewoon een smerig mannetje met te veel geld die van erg jonge meisjes hield.
Er kan naar mijn idee veel meer achter zitten, maar de mannen in deze kring hebben allemaal veel te veel te verbergen en zullen hun geheimen niet zo maar prijsgeven.
In het grote organogram rondom dit soort gebeurtenissen denk ik dat Epstein ergens onderin hangt. Hij en Trump waren de uithangborden. De toen nog jonge honden die stoer mochten doen. Trump was handig als hotel en resort eigenaar en was ook niet vies van een sexfeestje. Het ging echter naar mijn idee om veel meer dan een feestje. Ik denk niet dat Trump dat grote spel ooit echt door heeft gehad. Met die feestjes werd invloed gekocht. Goedschiks danwel kwaadschiks. Er werd je als gast een dame toegeschoven, en later werd je verteld dat ze slechts 14 was en de beelden veilig bij “je vrienden” zijn opgeborgen. Die beelden ziet niemand, maar we bellen je binnenkort even voor een kleine gunst…
Uiteindelijk kon één van de feestgangers buiten schot blijven, meerdere keren failliet gaan en alsnog zelfs president van de VS worden. Zelfs honderden rechtszaken deerden Trump niet. Hij won niet alles in de rechtszalen, maar je vraagt je wel af hoe vaak er een rechter voorzat of een aanklager aangesteld was die ook van binnen de kring kwam…

De vraag is nu of niet veel meer mensen met invloed nu voor hun loopbaan en goede naam gaan vrezen. Welke aanklagers, advocaten, rechters en hoge politie en geheime dienst functionarissen zitten in de kring, welke andere ministers, congresleden, senatoren, en ultra rijke zakenmensen gaan nu hun invloed aanwenden en hun gunst vragen voor welke louche zaakjes ze indertijd ook voor elkaar gedaan hebben?

Het goede nieuws is dat een onafhankelijke rechtbank in New York de aanklachten voor gaat bereiden. Als er één rechtsdistrict is waar Amerika trots op mag zijn, dan is het New York Zuid. De vraag is of deze rechtbank de komende zware druk zal aankunnen. Het zijn immers heel machtige mannen die nu voor hun hachje vrezen.


Eindelijk lijken de heilige huisjes van de ontastbare elite dan toch kwetsbaar te zijn. De haat die Trump gezaaid heeft, is dan gelukkig ook een keer een kracht die zich ten goede lijkt te keren. Deze zaak is al heel oud en vrijwel niemand interesseerde zich er voor. De rijken kwamen met alles weg en niemand stelde vragen. Het was nota bene ultra rechts columniste Ann Coulter die er in 2006 aandacht voor vroeg maar die toen al tegen gesloten deuren op liep. Het is grappig te weten dat haar ultieme held nu de oorzaak is dat deze zaak, waarvoor ze zich zo hard gemaakt heeft, nu weer in de openheid is gekomen. Met haar held echter in een schurkenrol…
Dat is karma zullen we maar zeggen.
Tientallen jaren waren er geruchten over dit soort feestjes en dan eindelijk is de deur open gegaan. Het is tijd voor Drain the swamp! Eindelijk ben ik het eens met Trump!

Tags

8 Reacties

 1. Henry Beekman 18 juli 2019

  De VS moeten zich doodschamen dat ze Trump als president hebben gekozen. Obama heeft ook zijn fouten gemaakt en nou heb ik het alleen over zijn fuctioneren maar hij was/is wel een heer.

  Beantwoorden
 2. frans 18 juli 2019

  wat jammer dat je zo uit je box komt en heel gemakkelijk stapt over de kleine feitjes van de vorige presidenten….wie bijvoorbeeld is al de oorlogen begonnen in het midden oosten en heeft er gezorgd voor de immense stroom gelukszoekers, was dat niet die man die de nobelprijs voor de vrede kreeg, omdat hij misschien gekleurd is? en wie heeft al die enorme hoeveelheden uranium verkocht aan rusland, oh ja wat zijn die russen toch slecht en wie oh wie was dat mannetje met het meisje onder zijn bureau met zijn meesterlijke leugen i didn,t have sex with that girl, ja ik weet nu wie er links is en denkt en misschien niet weet wat er speelt, ik vind je echt een geweldige vent, ben benieuwd of dit geplaatst gaat worden?

  Beantwoorden
  1. Tom Lassing 18 juli 2019

   Frans,
   Ik ga daar niet ‘over heen stappen’, ik heb dat in het verleden, toen het relevant was, al aangepakt. Moet ik nu iedere keer als ik kritiek op de huidige regering heb ook het hele riedel aan kritiek op vorige presidenten oprakelen omdat jij het anders zo zielig voor Trump vindt? Grow some balls, zeggen ze zo mooi in de VS.
   PS: Die Uranium deal heb je niet helemaal begrepen denk ik. De VS kocht na de val van de Sovjet Unie gebruikt Russisch uranium op om dat in de VS te kunnen verwerken. Met dat geld heeft Rusland zich weer uit het dal kunnen trekken. Tevens bracht het het gevaarlijke uranium uit de handen van toen een heel shaky Russische overheid. De VS kon met de deal jarenlang onafhankelijk worden van de wereldwijde uranium markt. Het was indertijd een goede deal voor beide partijen.

 3. nico van veen 18 juli 2019

  dit gebeurd overal.hoe groter geest, hoe groter beest. beest zit in ons allemaal. maar het moet uitgezocht worden en koppen mogen van mij rollen. overal betekend ook in nederland en belgie! fijne dag allemaal.nico

  Beantwoorden
 4. Theo Benschop 18 juli 2019

  Er is in ieder land een elite. De elite is in ieder land de elite, omdat de elite in ieder land de elite is.

  Dus in ieder land een elitair clubje van mensen waarvan de mensen zeggen dat is de elite.

  Kijk, daar loopt toevallig iemand van de elite, ik ga hem of haar gelijk om een handtekening vragen!

  Die hebben centjes genoeg, die gaan natuurlijk niet bij Hans Patat eten, die houden de werkgelegenheid in stand voor de vijf sterrenrestaurants, dus misschien mag ik mee-eten.

  Ieder land heeft kappers en wachtkamers voor tandartsen waar het lijkt of een minuut een uur duurt.

  En dan moet je van goede huize komen om je te verdiepen in bijvoorbeeld arts en auto.

  Dus dat is de plek in die moeilijke minuten dat je met het “vermaak” van het leed van de elite,

  hoge bomen vangen veel wind, dus dat zal mij niet gebeuren,

  hoewel iedereen ook wel begrijpt dat de hoge bomen van de elite ook maar gewone mensen zijn,

  die altijd maar weer duidelijk laten blijken dat zij ook maar gewoon popla gebruiken,

  je gaat verdiepen in de rotzooi van het riool.

  Hoewel iedereen weet dat je niet in het riool hoeft af te dalen om te weten dat het daar stinkt.

  Het is gewoon 1 stinkende corrupte beestenbende.

  Maar het is natuurlijk wel zo dat de mensen erbij stonden er ernaar keken.

  Er is niemand die heeft voorgesteld om de elite op hun dure zeiljachten de toegang tot het land te weigeren.

  Hiernaast zijn er mensen die gewoon te dom zijn om ook maar 1 zin van een verslag over een zitting van een rechtbank te begrijpen.

  Stel nu dat binnen een maand de hele elite in de rechtszaal met de duurste advocaten de stinkend geur van een corrupte varkensstal heeft kunnen wegnemen, of helaas pindakaas niet, dan is er hoe dan ook, links- of rechtsom bij de kappers en de tandartsen weer veel te bladeren, maar dit uiteraard voor de liefhebbers.

  Voor de economie van het land is het te hopen dat de vijf- sterrenrestaurants gewoon goede zaken zijn blijven doen, zodat het voorkomen wordt dat McDonalds de vijf sterren aangelegenheid voor een habbekrats overneemt.

  Maar iedereen weet dat het zo niet werkt.

  De mensen van vlees en bloed bij de rechtbank willen er ook iets aan overhouden, dus gaat voor de liefhebbers hiervan tot in lengte van jaren zeg maar een euforische bull periode aanbreken, met de hoogste we herkennen ons niet in het geschetste beeld ivoren torens de duurste advocaten, de duurste zeilboten, de slimste constructie zus, en slimme constructie zo, die niemand in welke geur dan ook begrijpt, en ook niemand zou willen begrijpen.

  En deze hele show, vraag niet hoe het kan, maar profiteer ervan, geen gezeik iedereen rijk, op kosten van de belastingbetaler die jarenlang gratis en voor niets in het riool de lucht mag ruiken.

  @frans N.a.v. uw statements in de historische crisis van de Trias Politica in uw historisch retorische vraag “wat jammer dat je zo uit je box komt en heel gemakkelijk stapt over de kleine feitjes van de vorige presidenten….wie bijvoorbeeld is al de oorlogen begonnen in het midden oosten en heeft er gezorgd voor de immense stroom gelukszoekers, was dat niet die man die de nobelprijs voor de vrede kreeg, omdat hij misschien gekleurd is?”

  Dat was dus niet U.S. president / chief commander of all the miserable hawk generals Barack Obama, die inderdaad de Nobelprijs voor de vrede kreeg. De Nobelprijswinnaar heeft immers geen gelegenheid voorbij laten gaan om aam de wereldpers de boodschap over te brengen dat hij bij iedere stap moet uitkijken voor de shot van zijn voorganger, U.S. president / chief commander of all the miserable hawk generals George W. Bush.

  Beantwoorden
 5. Theo Benschop 18 juli 2019

  (…) Dat was dus niet U.S. president / chief commander of all the miserable hawk generals Barack Obama, die inderdaad de Nobelprijs voor de vrede kreeg. De Nobelprijswinnaar heeft immers geen gelegenheid voorbij laten gaan om aam de wereldpers de boodschap over te brengen dat hij bij iedere stap moet uitkijken voor de shit [en mogelijk ook de shots] van zijn voorganger, U.S. president / chief commander of all the miserable hawk generals George W. Bush. (…)

  Beantwoorden
 6. Theo Benschop 18 juli 2019

  De minister van Buitenlandse Zaken van Nederland, waaronder de U.S. en de United Divided BREXIT, verklaart in de historische crisis van de Trias Politica dat hij ooit in een hier en nu wel degelijk kennis heeft genomen van de bevindingen van de commissie Davids over de rommelige besluitvorming van de onafhankelijke uitvoerende branche van de overheid van Nederland van de politieke steunverlening aan de zinloos bloed vergietende Irak oorlog, maar dat hij hierover verder geen mededelingen kan doen.

  Beantwoorden
 7. leon 18 juli 2019

  Sta mij toe uw gekleurd verhaal te corrigeren als volgt:
  # iedereen organiseert wel eens een feestje, zo ook Trump op bijv. Mar O Lago toen hij vrijgezel was. Cocaine zal daar best gebruikt kunnen zijn door diversen zoals de halve zuidas dat ook doet. De link cocaine en Trump die door u gesuggereerd wordt is niet aannemelijk te noemen daar Trump bijv. geen druppel alcohol tot zich neemt (zijn broer Fred stierf aan alcohol misbruik).
  # bill clinton vloog met het vliegtuig van epstein geen 12 maar 26 keer volgens de flight logs, trump maar 1 keer met een vlucht naar new york circa 15 jaar geleden.
  # de geruchten over plassex van trump in rusland komen slechts en alleen voort uit het Steele dossier. Dit Steele dossier is ondertussen volkomen onzin gebleken en het onderzoek werd indirect betaald door Hillary Clinton.
  # trump heeft ongeveer 15 jaar geen contact meer met epstein, hij verwijderde epstein van mar o lago nadat epstein een dochter van een medewerker onheus benaderde.
  # het is (vrijwel) zeker dat epstein een mossad honeypot operatie runde (1 en 1 optellen), zie het relaas bijv. van picezenik op youtube. Robert maxwells (mossad) dochter ghislaine regelde de meisjes. Zelfs Ehud Barak liep vermomd in 2016 Epsteins appartement uit.
  # Ann coulter rammelde in 2006 idd aan de bel zoals diverse andere waaronder ook alex jones. Overigens ook trump distantieerde zich wijselijk in deze jaren al van epstein en was de enige die meewerkte aan vragen van de advocaat van slachtoffers van epstein rond dat jaar. Hoezo is Ann Coulter overigens ultra rechts, haar laatste boek Adios America gaat over o.a. de schandalige misstanden die zich afspelen rond de ongebreidelde immigratie van o.a. mexicanen over de grens, die alleen uit humanitair oogpunt alleen al gestopt moet worden. Trump is niet Ann Coulters held, zij is kritisch op Trump en vindt dat hij allang de muur klaar had moeten hebben.
  # In een toespraak in 2015 voorspeldde Trump dat Bill Clinton grote problemen gaat hebben met diens bezoeken aan Epsteins sex eiland.
  # Uw opmerking dat Trump niet vies was van een sexfeestje is nergens op gebasseerd, de beelden uit 1992 tonen zijn dancemoves aan en hij bespreekt kort met Epstein welke vrouwen van in de 20 en 30 jaar hot zijn. Zulks doet elke man graag in bars en feestjes.

  Beantwoorden

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *