LADEN

Typ om te zoeken

Een scheiding is nooit leuk (Tom Lassing)

Bedrog en fraude Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Een scheiding is nooit leuk (Tom Lassing)

Helaas eindigen bijna de helft van de huwelijken in een scheiding. Er zijn echter nog veel meer relaties die op de klippen lopen. Daarbij zijn de partners al wel samen gaan wonen en zijn de financiën aan elkaar gekoppeld geraakt. De relatie loopt op de klippen en dan…

Helaas is het in veel gevallen zo dat er een probleem ontstaat en vaak is dat over geld.
De één heeft het, de ander wil het…
Daar staat tegenover, de één verstopt het en de ander zoekt het.
Zelfs binnen de relatie was er op financieel gebied mogelijk al langer geen eerlijkheid. De relatie loopt vaak stuk op leugens die uitkomen.
“Heb je het met een ander gedaan”, dat is vaak de vraag waarop dan een antwoord komt dat de bom onder de relatie legt. Maar de vraag “Heb je geld voor me verstopt” zou naar mijn idee vaker gesteld moeten worden.
Je partner bedonderen door geld voor je partner achterover te drukken is, zeker als je al weet dat de relatie ten einde gaat komen, in mijn ogen net zo kwalijk.
Het vreemd gaan is één aspect, helaas gaat het vaak samen met het andere aspect en dat is geld achterhouden.
Met dat geld wordt mogelijk de nieuwe (geheime) partner al vertroeteld.
Heb je dus twijfels over je partner, dan kan je zoeken naar die eventuele partner, maar makkelijker is het mogelijk om te zoeken naar de financiële sporen.
Immers zonder die financiële fraude binnen de relatie is er vrijwel zeker ook geen andere vreemde relatie.

Hoe kom ik hier toch zo ineens op?
Ik kreeg een e-boek toegestuurd van een Amerikaanse private detective die zijn beroep heeft gemaakt van het zoeken naar financiële sporen van partners die vreemd gaan. Bijzonder interessant.
Hij heeft bijvoorbeeld een lijstje punten waarop je kan afvinken of je partner je nog trouw is (financieel of seksueel). Als je partner daar hoog op scoort, dan weet je het wel.

Ik geef bij deze in ieder geval één tip weg… Als je twijfels hebt, zoek dan naar bewijzen, maar zoek dus vooral naar de financiële sporen. Dat kan je heel veel werk schelen.

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *