LADEN

Typ om te zoeken

Een keuken mag wat kosten (Tom Lassing)

Beleggers Nieuws Besparen Laatste Nieuws

Een keuken mag wat kosten (Tom Lassing)

Wat ik nog altijd niet begrijp, is dat niemand een moer lijkt te geven om wat een keuken kost, maar als we het gaan hebben over zonnepanelen, dan ineens is belangrijk hoe snel deze terugverdiend gaan worden.
Maar waarom koop je dan zo’n superdeluxe keuken?
Dat kan toch duizenden euro’s goedkoper met precies dezelfde toepassingen er in?
Dan ineens is ‘mooi’ extreem belangrijk. Hoe rijker de persoon, des te meer moet er in de keuken, maar des te minder doen ze er mee.
In feite is die superdeluxe keuken pure geldverspilling en is het slechts schone schijn.
Bij panelen is mooi in mijn ogen ook één van de mogelijke afwegingen. Prijs/kwaliteit is dat zeker ook.
Bullshit verhalen over terugverdientijden kunt u gratis van de verkopers krijgen. Daar rekenen ze u echt niets voor. Maar het is een utopie te denken dat de goedkoopste panelen ook de beste zullen zijn.
Hoe leuk het is te kopen van lokale fabrikanten, de waarheid is dat de enige panelen die de laatste tien jaar in brand vlogen de panelen zijn die uit Nederland kwamen. Er was immers een leverancier die het water tot aan de lippen stond en ‘alles’ deed om maar te kunnen blijven verkopen. Zijn panelen waren de goedkoopste omdat alle veiligheidsaspecten er uit bezuinigd waren.
Lekker dan.
A-kwaliteit panelen zijn niet de goedkoopste. B-kwaliteit panelen wel.
Wilt u rommel op uw dak, of wilt u degelijke producten die waarmaken wat ze beloven?
Mijn leverancier is goedkoop binnen de A-panelen markt. Dat lukt hem door zijn overhead zo laag mogelijk te houden. Geen duur kantoor en geen monteurs die ieder voor zich met de eigen luxe wagen naar het werk komen. Ze komen met het busje en nemen in die bus direct alle benodigde spullen mee.
Immers kan hij door op deze vermijdbare kosten te letten scherp offreren, terwijl hij er ook nog een boterham aan kan verdienen.
Mijn advies, ga voor A-kwaliteit panelen en vraag een offerte aan op deze site.

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *