LADEN

Typ om te zoeken

Een kansrijke crypto

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Een kansrijke crypto

Bitcoin kent u en als het goed is kent u mijn mening er over. Het is geen munt, want ze wordt niet gebruikt als munt.
Waarom niet?

1. Een transactie duurt gemiddeld 10 minuten. U kan niet bij de kassa van de winkel blijven staan tot die transactie eindelijk afgerond is.

2. De transactie kost een vermogen aan energie. Dat kan je niet maken daar waar je in heel de maatschappij energie wil besparen.

3. Mensen kopen bitcoin alleen voor de koersstijging. Ze denken dat die stijging eeuwig zal voortduren.

Kortom, genoeg argumenten lijkt me om te stellen dat bitcoin geen munt is en ook weinig toegevoegde waarde als zodanig heeft.

Wat als er een munt is die snel transacties kan doorvoeren EN die door belangrijke marktpartijen wel gebruikt wordt als munt?

Ik neem u even mee naar de wiet sector in Noord Amerika. Die hangt tussen illegaal op federaal niveau. De handel in cannabis in een derde van de Amerikaanse staten (gedeeltelijk) legaal en binnenkort ook legaal in Canada.
De trend is dat wiet steeds meer de legaliteit in gaat.
Maar…
Omdat het landelijk gezien in de VS nog illegaal is, kunnen banken bankrekeningen weigeren en dat doen ze dan ook massaal.
De wietbedrijven zijn dus gewend om cash af te rekenen, maar dat komt met belangrijke nadelen. Hoe moet je je elektriciteit betalen zonder bankrekening? Hoe kan je je leverancier betalen als die cash weigert?
Daarbij hebben de bedrijven soms tot wel miljoenen aan cash in de kluis liggen en dat weten criminelen ook. De kans op overvallen is enorm en de eerste kidnap heeft al plaatsgevonden. Ik zal de details besparen, maar één handelaar heeft al een gasbrander op wat kwetsbare lichaamsonderdelen gezet zien worden om hem de locatie van het geld te ontfutselen.

De handelaren, die ondertussen de weg naar de legaliteit al hebben ingezet, zoeken dus oplossingen want de bewaking van hun geld en de afwikkeling van cash omzetten in digitaal geld kost hen ondertussen al tot 30% van de omzet.

Ze hebben nu in een bepaalde cryptomunt een oplossing gevonden en steeds meer handelaren maken gebruik van die bepaalde cryptomunt. Die munt is Dash.

Dat maakt dat Dash als cryptomunt een enorme kans maakt om écht als geld ingezet te worden MET een enorme klantenbasis die hier een nuttig gebruik hebben gevonden! Dit is de killer applicatie net zoals de online betalingsmogelijkheid van Paypal dat ooit was voor de veilingsites in de VS.

Het wil niet zeggen dat Dash de grootste wordt, maar het wil wel zeggen dat crypto geld een markt gevonden heeft waar het als geld nut heeft. Dat nut is een enorme kostenbesparing voor de wietsector. Ik verwacht dat ze hun klanten daarin tegemoet gaan komen en die tegen extreem lage kosten en zelfs kortingen Dash laten gebruiken. Immers, is dat voor hen bijzonder interessant omdat het hun kosten zal verlagen. Als klanten op die manier prettig gedwongen worden om Dash (Digital cASH) te gebruiken, dan is de kans groot dat ze ook elders om Dash betaalmogelijkheden gaan vragen.

 

Hier ziet u de actuele koers van Dash tegenover de dollar. U kan bij deze partij ook Dash kopen en traden.
U doet dat uiteraard op uw eigen verantwoordelijkheid.
Wij denken echter dat Dash een unieke kans heeft om een toonaangevende munt te worden omdat er nu ook de tientallen miljoenen aan extra winst voor een hele (en hard groeiende) sector aan hangen.
Dit maakt wat ons betreft Dash uniek binnen alle Crypto’s.

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *