LADEN

Typ om te zoeken

Een Elon Musk marketing probleem

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Een Elon Musk marketing probleem

Elon Musk heeft vorige week weer een stunt uitgehaald. Hij deelde een duidelijke antisemitische tekst op X en schreef er onder dat de persoon in kwestie helemaal gelijk had met zijn posting.

Dit had vervolgens als resultaat dat IBM, Apple en enkele andere grote adverteerders hun advertenties per direct van X afhaalden.

Een heel goede zaak, want als de geradicaliseerde Elon Musk ergens nog wel naar luistert, dan is het naar dollars die hard de andere kant op rennen.

Daar kan hij niet zo goed tegen.

De overheid in de VS doet niet zo veel tegen ultra rijke inwoners. Daar moet je het niet van hebben. Je zaken elders doen is de enige kracht die consumenten en andere bedrijven nog hebben tegen de uber-rich ultra right.

Elon Musk is hard aan het werk zijn positie bij zijn bedrijven te ondergraven. Vergeet niet, zelfs Steve Jobs werd ooit bij Apple gewipt toen hij het met zijn grappen te dol begon te maken. Vorige week werd ook Altman uit zijn bedrijf OpenAI gegooid. Niemand is daar onkwetsbaar voor.

Ook enkele grote aandeelhouders bij Tesla beginnen al vragen te stellen of Elon Musk niet te gevaarlijk voor het bedrijf begint te worden.

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *