LADEN

Typ om te zoeken

Een auto voor 1000 dollar (Tom Lassing)

Bedrog en fraude Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Een auto voor 1000 dollar (Tom Lassing)

Volgens economisch adviseur voor de regering Trump Gary Cohen verdient het gemiddelde Amerikaanse gezin 100.000 dollar per jaar. Hij heeft daarop zijn belastingplannen (meevallers) geschreven. Het punt is dat het gemiddelde inkomen slechts 74.000 dollar is. De beoogde belastingvoordelen van de regering Trump zijn er dus voor veel minder mensen, want hoe rijker, des te meer voordeel. Alleen de superrijken gaan enorm profiteren van de verlaagde belastingen.

Volgens Cohen kan een gezin met een inkomen van 100.000 maar liefst een voordeel van 1000 dollar tegemoet gaan zien. Met die beoogde 1000 dollar belastingvoordeel kan je volgens hem je keuken renoveren of een nieuwe auto kopen…Hij heeft dat écht gezegd!

Heeft die man zo weinig beeld van hoeveel geld echt waard is? Hij bezit zelf honderden miljoenen aan vermogen en blijkbaar heeft hij geen enkel idee hoeveel een auto kost.

Enkele leden van de regering Trump zullen persoonlijk letterlijk honderden miljoenen terug van de belasting gaan krijgen. Trump zelf zal met de voorstellen maar liefst 564 miljoen dollar terug gaan krijgen. Ik vind dat eigenlijk wel humor.

Het mooie is namelijk, ze hebben hem zelf president gemaakt! Rusland hoeft niets te doen, Amerikanen kunnen hun eigen land prima zelf ten gronde richten.

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *