LADEN

Typ om te zoeken

Detroit Stand van Zaken

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Detroit Stand van Zaken

Bij mijn investering in Detroit is er één fout die ik zelf heb gemaakt en er is één probleem waar ik geen invloed op had.
De fout die ik maakte was dat ik al voor ik mijn 50 huizen had ook een avontuur met een appartementencomplex aan ging. Dat complex had april 2020 compleet (14 appartementen) opgeleverd moeten worden. De eerste van 14 appartementen is afgelopen week opgeleverd.
Dat appartementen project is voor mij een financieel drama geworden waarbij ik al meer dan 300.000 euro extra heb geïnvesteerd. Dat gaat dus lang duren voor ik er mijn investering uit ga hebben.
Het drama heeft alles te maken met het tweede punt waar ik geen invloed op had. Dat was de Corona crisis.
Hierdoor kwam alles bijna twee jaar vrijwel stil te liggen.
Ook konden veel mensen in mijn huizen hun huur niet meer betalen omdat ze hun werk kwijtraakten. Nu kon je uitkeringen aanvragen, maar een aantal van mijn huurders vond dat te veel werk. Die betaalden simpelweg de huur niet en omdat de rechtbanken dicht waren en uitzetten verboden werd, kon ik ze ook niet uitzetten.
Zodra de rechtbanken weer open gingen vertrokken de huurders met de noorderzon.
Dat leverde me in 2021 een verliespost van meer dan 60.000 dollar op.
Is het dan allemaal een drama?
Neen… Er is een lichtpuntje.
Alle onroerend goed is enorm in waarde gestegen. Ik kan dus ook overwegen mijn portefeuille (deels) te verkopen en dan de winst op de stenen te pakken.

Mijn website over het project in Detroit

Tags
Vorig artikel
Volgend artikel

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *