LADEN

Typ om te zoeken

Detroit herbouwen

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Detroit herbouwen

detroit

Mijn opbouw van een woningen bezit in Detroit is allereerst ingegeven door de wens een goede investering te doen. Ik wil dat feit op geen enkele wijze verbergen. Als het commercieel niet interessant zou zijn, zou ik nie tin Detroit beleggen.
Ik denk dan ook dat Detroit me dat gewenste rendement kan bieden.

Maar… Aan de andere kant is het ook mijn doel om iets te betekenen voor die stad. Ik koop dan ook heel bewust ook huizen op die recent door partners gerenoveerd zijnof nog gerenoveerd moeten worden. Ik ben zelf geen bouwer en wil dat ook niet worden, maar door hen die renovatieopdracht te geven of gerenoveerde huizen van hen te kopen, geef ik ze weer kapitaal om nieuwe lokale projecten op te pakken. Goed voor de lokale werkgelegenheid en goed voor de stad.
Mijn doel is om betaalbare huurwoningen beschikbaar te hebben voor de lokale markt.
Daarbij heb ik (nog) geen nadruk op extreem duurzaam. De reden is simpel, er is in dat marktsegment in mijn ogen nog geen markt voor.
De huurders vinden extreem duurzaam niet interessant en voelen er niet veel voor om meer werk te hebben aan duurzame oplossingen.
Geldt dat voor alle huurders? Neen, natuurlijk niet, maar ik zoek niet naar die paar parels van huurders die zich zelf ook actief willen inzetten voor een duurzamere levenswijze.
Mocht een huurder de wens uitten, dan sta ik er zeker voor open om met die huurder te kijken naar mogelijkheden.
Mijn huurhuizen worden netjes onderhouden en in de gevallen dat het huis leeg komt te staan is dat feit altijd een reden om weer even door het huis te gaan om te kijken wat er aan verbeteringen gerealiseerd kunnen worden.
Toch moet ik er rekening mee houden dat ik heel bewust huurhuizen aanbiedt aan mensen die zich bevinden aan de onderkant van de middenklasse. Hard werkende mensen die niet zelden een dubbele baan hebben om de hoge kosten om te leven te voldoen. Mijn bijdrage is hen een degelijk huis tegen een eerlijke huurprijs voor het gehuurde huis te vragen.

Meer weten? Kijk hier.

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *