LADEN

Typ om te zoeken

De markten continue “Outperformen”

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

De markten continue “Outperformen”

De markten continue “Outperformen”, meer dan jaar achter elkaar… simpeler dan je denkt
Ik kom veel beleggers tegen die uiteraard een uitstekend rendement willen, maar daar niet in slagen. Het probleem: de verkeerde aandelen kiezen, op het verkeerde moment. Of: de juiste aandelen, maar dan te lang aangehouden, waardoor de tussentijdse winst verdampt. Komt dit bekend voor ?
Toen ik bij Vectorvest ging werken, kwam ik al een snel een eenvoudige strategie tegen die consistente resultaten laat zijn op de Europese markten. Dit wil ik vandaag met u delen.

Stap 1: Stap in op moment van een VectorVest-“Confirmed Up”;
In het Vectorvest-pakket zit een aantal eigen, unieke, indicatoren. Bijvoorbeeld de dagelijks bijgewerkte “Confirmed Up”; dit is een gepatenteerde en conservatief marktsignaal, die aangeeft dat de markt naar een bullish (opwaartse) periode gaat.

Stap 2: Koop tien aandelen met de beste combinatie van “Value, Safety & Timing” .
VectorVest meet dagelijks de, eveneens gepatenteerde VST-indicator, per aandeel voor alle markten in het pakket (standaard: Europa en Amerika). Het is zeer eenvoudig om alle aandelen te schikken op VST, om de beste in de markt te zien.

Stap 3: Verkoop ten tijde van een “Confirmed Down” call, die VectorVest afgeeft.
Ga op dit moment cash. Blijf geduldig aan de zijlijn tot het volgende “Confirmed Up” signaal.

That’s it!

Ik ben altijd kritisch geweest op strategiën die het geweldig doen op de korte termijn. Vele presteren dramatisch op de lange termijn.

Ik heb dan ook binnen Vectorvest deze eenvoudige strategie getest (back-testing) , tot aan augustus 2006, ik actualiseer de data geregeld en blijf het (kritisch volgen).
Ik ben pas overtuigd wanneer een vaste strategie het over meerdere jaren, in uiteenlopende marktomstandigheden, goed doet.. De resultaten;

  1. Jaarrendement 19.68% (gemiddeld over bijna 11 jaar)
  2. Een startkapitaal van een ton (€ 100.000) bij de aftrap = € 312.000 nu
  3. Een belangrijke positieve bijdrage hieraan komt door het voorkomen (!) van grote verliezen in 2007/2008.

Ik hoop dat u bovenstaande interessante informatie vond.
U kan geheel kostenloos een eigen test uitvoeren. Bekijk de VST-indicator van een door u gekozen aandeel (Value Safety Timing). Klik
hier voor uw eigen Gratis Aandelenanalyse oftewel
Free Stock Analysis report.

Ik zal volgende week weer een artikel schrijven, met nieuwe concete ideeën voor u als belegger. Als u vragen heeft, stuur mij gerust een e-mail : susan.hayesculleton@vectorvest.com

Susan HayesCulleton
VectorVest Europe

Tags

1 Reactie

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *