LADEN

Typ om te zoeken

De crisis in Europa is een opzetje van de Centrale Banken (Tom Lassing)

Bedrog en fraude Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

De crisis in Europa is een opzetje van de Centrale Banken (Tom Lassing)

De voormalige directeur van de Bank of England, Mervyn King, heeft gezegd dat de crisis in Europa een vooropgesteld plan van de centrale banken was. In feite kwam het plan van de Europese EU elite.
Dit houdt in dat de Griekse crisis geen toeval, maar in feite een uitgewerkt plan is geweest. Griekenland maakt een crisis door zoals de VS die in de jaren dertig doormaakte.
Het doel van die crisis heeft niets met Griekenland zelf te maken. Het land was met leugens lid geworden van de EU en was in feite al rijp om geplukt te worden.
Doel was het versterken van de Europese Unie door het overnemen van de Griekse economie. Door de Europese machtsovername daar, konden Europese regels worden opgesteld die vervolgens voor heel Europa gingen gelden. Er moest een Europese politie en een Europees leger komen.
Er moet één bankensysteem komen, zodat financieel gezien Europa al één is geworden. Door het in feite al invoeren van een Europese financiële regering, zou de politieke regering onvermijdelijk zijn.
In feite hebben de Eurofielen van de EU en de bankiers van de ECB een misdaad tegen de menselijkheid begaan.
Hun streven naar macht heeft miljoenen armoede en ellende gebracht. Het was geen toeval. Het is een vooropgesteld plan geweest om meer macht te verkrijgen.
De meeste Europeanen hebben het nog altijd niet door.
Bron: http://www.zerohedge.com/news/2016-03-02/striking-admission-former-bank-england-head-european-depression-was-deliberate-act

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *