LADEN

Typ om te zoeken

De beste rendementen in crisistijd

Beleggers Nieuws Goud Laatste Nieuws

De beste rendementen in crisistijd

helikopter geld

In 2011 kocht ik mijn woonboerderij. Ik verdiende indertijd flink in de crisis. Dat was geen toeval, ik was er al jaren op aan het voorbereiden. Mijn verwachting is dat ik ook deze crisis uiteindelijk goed door ga komen.
Immers… Ik ben er nu ook al jaren voor aan het voorbereiden geweest.
Bij iedere positie die ik in nam was mijn vraag ook altijd “wat als er een crisis uitbreekt?” Hoe kan ik in de goede tijd redelijk verdienen en in de slechte tijd óók…
Zo beleg ik.
In tijden zoals deze heeft dat enorme voordelen. Mijn rechtstreekse inkomen is zoals bij veel ondernemers ook zwaar onder druk komen te staan. Presentaties gaan niet door en consumenten kopen nu minder.
Maar… De beleggingen/investeringen staan er niet slecht voor.
Mijn goudaandelen gaan knallen. Mijn zilveraandelen gaan knallen. Mijn fysieke goud en zilver voorraad gaat in waarde omhoog, ik maak tussen de 12 en 14% rendement per jaar met Neo Finance en in Detroit gaan mijn huurwoningen populair worden, want wie wil er in een crisisperiode nu een huis kopen of duur wonen? Je wilt dan goedkoop wonen en liefst in leuke opgeknapte vrijstaande woningen. Laat ik die daar dan ook hebben!
Gaat er dan niets mis voor mij?
Jawel… Goud gaat niet in de rechte lijn omhoog en niet al mijn huidige huurders kunnen de huur opbrengen.
Het is dus niet zo dat alles zonder de nodige uitdagingen verloopt, maar over het geheel genomen gaat het prima en veel beter dan bij heel veel anderen. Ik verwacht dit jaar ook weer extra huizen te gaan kopen.

Een crisis is in feite niets anders dan een enorme verschuiving van kapitaal. Vaak is het zo dat bij een crisis het geld van velen naar slechts enkelen gaat. Waarom? Heel makkelijk… Omdat slechts enkelen het in een crisis goed doen en ook slechts enkelen begrijpen hoe je met je kapitaal om moet gaan in een crisis.
Ik zeg wel eens dat ik beter weet om met mijn kapitaal om te gaan in een stevige crisis dan in een gewone economische periode. In een gewone periode is daarbij iedereen expert, maar in een crisis zie je wie de man is en wie de muis. In feite ben ik al jarenlang bezig mij voor te bereiden op deze crisis. Lees de nieuwsbrieven er maar op na. Steeds weer woog ik de risico’s af en zette ik de positie zo neer dat juist met een crisis er geen probleem zou ontstaan. Liever minder winst in de goede periode dan in de problemen komen tijdens een crisis.
Bestel hier het goudrapport!
Bestel hier het zilverrapport.
De beste crisisbestendige aandelen zijn in mijn ogen de aandelen in het Royalty rapport. Ook die aandelenkoersen gaan op en neer, maar de bedrijven blijven enorme winsten maken en dan komt het met de aandelenkoersen ook altijd weer goed. Die zekerheid slaapt heel lekker!

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *