LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 23 april 2020

Beleggers Nieuws Goud Laatste Nieuws

Marktbeeld 23 april 2020

  • De Nederlandse Corona App is net zo’n drama als de ziekte. Alle tot op heden ontwikkelde gedrochten zijn nu afgewezen. Is het niet tijd dit project gewoon diep te begraven?
  • In de VS is de immigratie beperking alsnog niet van toepassing op landbouwmedewerkers. Dat houdt in dat de grootste groep uitgesloten is. Het grappige is dat au pairs er wel onder vallen. Dat is de grote schrik van de rijke blanke Amerikanen, want nu raken ze hun goedkope hulpjes mogelijk kwijt. Ze zijn nu dus boos op Trump… Dat was zijn bedoeling niet. Overigens is heel de exercitie vooral een afleidingsmanoeuvre. Op dit moment is er vrijwel geen vliegverkeer naar de VS. Dus waar gaat het over?
  • Mooie uitspraak over Trump: “Trump is a genius, through his policies he has made a bigger contribution to pollution control than the Paris Agreement would have accomplished.” Lees het zoals je het wilt lezen.
  • De goudprijs schoot gisteren weer boven de $1700 per troy ounce. Er zijn weer spanningen tussen de VS en Iran. Ook de olieprijs wist daarop 25% te stijgen. Op de koersen van nu is dat niet zo heel moeilijk. Volgens Bank of America gaat de goudprijs binnenkort naar de $3000 per ounce. Ik zie dat nog niet, maar erg zou ik het niet vinden.
  • Gisteren voor 400 euro nieuwe leningen bij Neo Finance uitgezet. Voor het eerst zit ik nu iedere zoveel uur te kijken of deze leningen al volgeboekt zijn. Rentes die mét verzekering oplopen tot netto 13%+ zijn wel heel aantrekkelijk. Vrijdag webinar, kom kijken!
  • In Zweden ondertussen toch al bijna 2000 doden. Ik vroeg me eerder deze week af wat hun geheim was… Ze lijken gewoon later in de golf te zitten. Zweden heeft nu net zo veel zieken als Ierland, maar in Ierland tot nu toe slechts 769 mensen overleden. Is Ierland nu het grote voorbeeld?
  • Trump zou moeten aftreden… Waarom? Omdat Trump dat zelf heeft gezegd! In 2014 was er Ebola en riep Trump al bij twee Amerikaanse doden dat president Obama moest aftreden. Nu zijn er 47.500+ Amerikaanse doden en Trump… Die vindt dat hij een fantastische track record aan het opbouwen is. Hij zou zelf eens naar Trump-2014 moeten luisteren.
  • In België deze week chaos bij enkele MacDonald vestigingen. Ze gingen weer open en dat was aanleiding voor gigantisch veel mensen om weer even op stand te gaan eten. Een verkeerschaos was het gevolg. De politie moest uiteindelijk ingrijpen om alles weer vlot te trekken.
Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *