LADEN

Typ om te zoeken

Daytrading zoals het moet

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Daytrading zoals het moet

Vanwege de Corona crisis hebben Aloys Mattijssen en ik nu twee keer een webinar over Daytrading gegeven. Vanwege de grote belangstelling daarvoor gaan we dat op 3 juni nogmaals doen.
Aloys heeft zelf software ontwikkeld. Die software doet 75% van het werk voor u. U moet zelf uiteindelijk het besluit nemen of u een positie inneemt.
Dat klinkt onhandig, want waarom niet 100% automatiseren?
Nu, bij een 100% automatisering kunnen de grootbanken hun computers zo instelling dat ze in feite leren hoe ze die automatische trades moeten tegenwerken. Daarom werken 100% systemen maar zo kort. Zodra de zelflerende systemen van de grootbanken doorhebben hoe een algoritme werkt, kunnen ze het tegenwerken. Dat lukt ze niet met een systeem waarbij er altijd nog een mens actief is. Immers zal iedere mens anders reageren op een signaal of reeks signalen.
Dat is de reden dat het systeem van Aloys nog altijd winstgevend is, daar waar alle 100% systemen zichzelf keer op keer opnieuw moeten uitvinden, want hun instelling werkt niet meer.
Automatiseren is leuk, maar er zijn zaken waar je het niet moet overdrijven. Daytrading is één plek waar je de bulk van het werk moet automatiseren, maar waar de beleggingsbeslissing altijd uniek blijft.
Kom hier 3 juni om 20:00 uur kijken, het is gratis.

Tags
Volgend artikel

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *