LADEN

Typ om te zoeken

Crypto’s lager en dat is een goed teken

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Crypto’s lager en dat is een goed teken

crypto, blockchain

De val van de koers van bitcoin en de andere crypto’s is een goede zaak. Dat klinkt misschien gek, maar het is van de zotte dat geld zelf extreem duur wordt. Dat is nooit de bedoeling van geld.
Geld moet transacties mogelijk maken en dat is bijna onmogelijk als geld belangrijker wordt dan de producten die je er mee kan kopen.
In feite zou bitcoin eigenlijk een maximum koers moeten hebben. Wat we zagen toen bitcoin 20.000 dollar waard werd, was dat de transacties ook extreem duur werden. In feite kwamen daarmee transacties in bitcoin vrijwel stil te liggen.

bitcoin, crypto
De crypto sector moet zich afvragen wat crypto kan betekenen voor de wereld. Wil het vooral munt oplossingen bieden, of gaat de technologie ons leven op heel andere fronten verbeteren?
De sector is daar nog niet uit. De consument is daarvoor te veel gericht geweest op de munt toepassing en dat liep spaak toen de koers van de munten door het plafond ging. Iedereen ging zich richten op het ontwikkelen van ‘de volgende bitcoin’ en dat was in feite onzin, want waarom zou je meer van het zelfde willen hebben? Beter was het geweest als alle moeite werd gedaan om de bitcoin munt te verbeteren.
Het wordt hoog tijd dat de crypto sector volwassen wordt. Dat ze wat mij betreft ook voorbij het munt denken gaat komen.
Wat zijn de nog onbekende problemen die crypto voor ons gaat oplossen?

Kijk hier voor ons Crypto rapport en onze visie op de kansen van deze sector

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *