LADEN

Typ om te zoeken

Crypto toekomst

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Crypto toekomst

Gaan bitcoin en de andere grote crypto munten nóg een keer schitteren?
Ik ga misschien iets opmerkelijks zeggen, maar ik denk van wel.
Punt is namelijk dat men in die sector nog altijd op jacht is naar de killerapplicatie voor crypto.
De hoop en verwachting is er nog altijd bij velen dat dit OOK inhoudt dat de gekoppelde muntjes nog weer succesvol gaan worden.
Daar wijkt mijn mening dan wel af… Ik denk namelijk dat de huidige onafhankelijke muntjes uiteindelijk weinig toekomst hebben. Maar…
Het feit dat veel initiatieven gekoppeld zijn aan cryptomunten maakt dat veel beleggers het succes van de applicatie ook gaan zien als een succes van een gekoppelde munt.
Dat er mogelijk helemaal geen echte koppeling is doet er dan in het begin niet toe. De waarde van de munt zal stijgen en zal stijgen tot ongekende hoogte naarmate de killerapplicatie extreem succesvol wordt.
“Ergens” in de toekomst wordt dan duidelijk dat het muntje niet meer was dan de manier waarop de techniek ontwikkeling gefinancierd werd. Dat wordt dan een akelig wakker worden voor velen. Immers de onderneming er achter werd rijk, maar wat is de waarde van hun muntje dan echt?
Hoe lang kan dit duren? Nu, bij de ontwikkeling van SMS kwam de killerapplicatie er pas na tien jaar. Dat was Facebook. De top van de waardering kwam uiteindelijk pas na vijfentwintig jaar in 2021. Ga er dus maar niet vanuit dat dit alles binnen tien jaar al over en uit is.

Komt er ook een crypto munt die we allemaal gaan gebruiken?
Ja, waarschijnlijk wel, maar de banken gaan het niet toestaan dat er een andere munt dan de hunne gaat gaat komen. De machtsbasis die ze in 125 jaar fiat geld hebben opgebouwd gaan ze niet zo maar afgeven aan een paar nerds die een nieuwe techniek ontwikkeld hebben.
De cryptomunt die we straks massaal mogen gebruiken en waarmee we belasting mogen betalen zal een banken crypto munt worden, geen alternatief crypto muntje.

Tags
Vorig artikel
Volgend artikel

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *