LADEN

Typ om te zoeken

Bloedbad op de beurs

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Bloedbad op de beurs

Gisteren leek het eerst nog mee te vallen. Alleen de speculatieve Nasdaq aandelen waren gevoelig lager, maar rond etenstijd stonden de indices hoger. Dat was anders rond 20:00 uur. Toen stonden ook de Amerikaanse indices in het rood.
Dat terwijl de werkloosheidscijfers in de VS meevielen.
Men wilde lager leek het wel en wat er ook aan nieuws zou komen, de beurzen zouden hoe dan ook omlaag moeten.
Stap je dan uit, of blijf je zitten?
Als je dán uitstapt, dan loop je de kans precies op de bodem uit te stappen en mogelijk loop je dan de volgende beursdag tegen een 20% achterstand aan te kijken… Maar blijf je zitten… Dan zal je zien dat het morgen NOG weer zo’n drama dag wordt.
Dus ben jij er zo één die er altijd naast zit, geef mij dan even door wat je doet, dan doe ik het andere!
Ik heb gisteren zelf min of meer per ongeluk flink aan de koopkant gezeten. Ik deed voorbeurs een test door grote orders in te leggen en te kijken wat of de koersen zouden doen. Voorbeurs werden de koersen steeds aangepast als ik de order inbracht. Ik kon dus niet aan de aandelen komen. Ik heb wel vaker ‘belachelijke’ orders inliggen.
Die orders waren in de middag écht belachelijk laag (maar wel op basis van de koersstellingen die door de marketmakers waren ingebracht) en de orders gingen dus amper, maar in de avond werden alle openstaande kooporders alsnog gevuld. Ik kocht letterlijk duizenden aandelen in met name de uranium sector.
Nu moet ik dus ook gewoon wachten op een mooi beurs herstel.

Let wel, de Dow Jones verloor gisteren 1,29% aan waarde. Niet bepaald een crash en een teken dat de hype beurs nu definitief voorbij is. De Nasdaq kende een hoogste punt van 14.152 op 16 februari en sloot gisteren op 12.723. Bij 15% verlies ga ik me zorgen maken.

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *