LADEN

Typ om te zoeken

Bitcoin in vrije val, kopen? (Tom Lassing)

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Bitcoin in vrije val, kopen? (Tom Lassing)

Ik heb gisteren heel wat vragen gehad of het dan NU het moment is om in bitcoin te stappen.
Ik kan daar helder over zijn. Wat mij betreft is het nu GEEN tijd om dat te doen. Bitcoin is in mijn ogen op dit moment de doodlopende weg en heeft alle nadelen en nog maar één voordeel. Dat ene voordeel is de naamsbekendheid vanuit het feit dat het de marktleider (nog) is, maar andere munten zijn simpelweg nu (veel) beter.
Bitcoin is te traag met aanpassingen en er is te veel onderlinge strijd binnen de bitcoin community. We zien dan ook afsplitsing na afsplitsing en het wordt er zo niet helderder op.
Wat moet je met bitcoin?


Wat kan je er mee?
De transactie is te duur, te traag en kost veel te veel stroom. Noem mij nu eens één voordeel van bitcoin boven bijvoorbeeld ether, behalve dan dat bitcoin de eerste was en als zodanig op ieder lip ligt.
Puur gekeken naar bruikbaarheid winnen ether, monero, ripple, litecoin, dash het makkelijk van bitcoin… Als we welk van die munten dan ook maar als munt zouden gebruiken.
Het punt is, dat doen we niet. We gebruiken al deze munten slechts als tulpenbol.
Daarom is dit alles gewoon waanzin.
Maar wil je alsnog meedoen in deze waanzin, dan zou ik voor een andere munt dan bitcoin gaan.
Je kan hier een account aanmaken en een cryptomunt kopen.
Bij deze aanbieder kan je handelen in bitcoin, litecoin en ether.
De gekte is naar mijn idee nog niet over, dus ja, je kan nu kopen. Het is en blijft gewoon gokken en hopen op ene gek die er meer voor overheeft als dat jij dat hebt. Neem dus op tijd je investering terug en ga verder met je winst.

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *