LADEN

Typ om te zoeken

Bilderberg 2018 (Tom Lassing)

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Bilderberg 2018 (Tom Lassing)

De Bilderberg bijeenkomst zal vandaag officieel beginnen. De groep is dit jaar in Turijn, Italië neergestreken. Volgens de Bilderberg groep is de bijeenkomst niets meer dan een gezellig samenzijn waarbij onder het genot van wat eten en drinken de wereldproblemen informeel onderling besproken worden.
Als dat zo is, waarom dan de geheimzinnigheid?
Waar gaat het dit jaar over?
Hoog op de agenda staat populisme. Populisme is het scheldwoord dat de gevestigde orde gebruikt om alles dat niet van hun uit komt te benoemen. Het is als iemand antisemiet noemen omdat die de euvele moed heeft om iets negatiefs over Israël te schrijven.
Wil je een populaire politicus met een afwijkende mening in een hoek neerzetten, dan noem je hem of haar een populist.
De gevestigde orde is er dan klaar mee, de pers doet de rest.

pers
Dat Bilderberg dus “populisme” hoog op de agenda zet is niet zo vreemd. Ze zijn de belichaming van de gevestigde orde die in geheime bijeenkomsten haar macht probeert te consolideren.
Het gekke is dat ook mensen die zich journalist noemen er naar toe gaan en er dan vervolgens niet over schrijven. Hoe kan je jezelf nu journalist noemen en er dan over zwijgen? Dan ben je echt geen journalist meer. Dan ben je gewoon broodschrijver. Een broodschrijver die de komende dagen instructie van de elite krijgt hoe hij of zij moet schrijven om de elite op het pluche te houden.
Er komen 131 personen naar Turijn. Vanuit Nederland is Willem Alexander aanwezig.
Op de agenda naast populisme ook de volgende onderwerpen: Ongelijke kansen, de toekomst van werk, AI, De politieke stand van zaken in de VS gezien de midterm verkiezingen, vrije handel, Wereldleiderschap VS, Rusland, quantum computing, Saoedi Arabië en Iran, De wereld van alternative truth, Actuele zaken.
Leuke onderwerpen, waarbij het naar mijn idee best mogelijk moet zijn om er een globaal verslagje van te maken.

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *