Hoe betrouwbaar zijn de cijfers die over Corona gepubliceerd worden?
Nu, daar kan ik snel duidelijk over zijn… Die zijn niet betrouwbaar. Het geeft slechts een indicatie.
Om een voorbeeld te geven… Alleen risico groepen worden in Nederland getest. Ik heb zelf recent de griep gehad. Was het “gewoon” griep, of was het Corona? Niemand die het weet, want ik ben niet getest.
Als je nu in het ziekenhuis ligt en je hebt hartfalen EN Corona, hoe moet je dan in de statistieken komen? Waar ben je precies aan overleden? De meeste dodelijke slachtoffers hadden al een andere medische conditie. Waar ben je dan aan dood gegaan? Het enige dat je kan zeggen is dat ze OOK Corona hadden.
In België mag je als nabestaande er voor kiezen dat de overleden NIET wordt opgenomen in de statistieken voor Corona slachtoffers. De reden daarvoor is me een raadsel, want daarmee heeft het bijhouden van gegevens weinig zin.
In China heeft men zeer waarschijnlijk een paar honderdduizend gevallen niet als Corona geval aangegeven. Het kwam het regime niet goed uit dat te dramatische cijfers naar buiten kwamen. In de VS zijn ze nog amper begonnen met testen. Toch is het aantal besmettingen daar al 25% van iedereen in de wereld die officieel als Corona geval is aangemerkt.
Eigenlijk is het één grote bende, die statistiek over Corona. U weet echter, er zijn leugens, grote leugens en statistieken.
Ga hier naar de ‘meest betrouwbare cijfers’…