LADEN

Typ om te zoeken

Ben ik tegen Trump?

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Ben ik tegen Trump?

Ja, ik ben politiek gezien tegen de persoon Trump als president van de VS. Ik ben van mening dat de VS daarmee zichzelf en de wereld geen plezier doet.
Steeds wordt me daarmee verweten dat ik ‘dus’ voor Clinton was. Helaas is dat ook niet waar. Ik was voor Bernie Sanders. Die is echter door fraude binnen de Democratische partij buitenspel gezet. Zou ik hebben mogen stemmen, dan had ik waarschijnlijk voor de groene kandidaat of eventueel de libertijnse kandidaat gestemd.
Bij de Republikeinen ging het qua fraude ook mis. Daar wilden ze namelijk ook fraude plegen, alleen Trump was ze, met zijn straatvechtersmentaliteit, steeds meer dan een stapje voor.
Door liegen, onzin verkondigen, zwart maken van tegenstanders, het gebruik van nepnieuws en de hulp van de Russen heeft hij niet alleen de nominatie binnen de Republikeinse partij, maar vervolgens ook het presidentschap gewonnen.
Wat er vooral duidelijk is geworden, is dat de Amerikanen ook in 2016 wéér niets te kiezen hadden. Obama was in 2008 en 2012 gewoon de opvolger van Bush waarop ze in 2000 en 2004 mochten stemmen en Obama heeft het Bush beleid met de turbo er op doorgezet.
Het had, als het aan de politieke elite gelegen had, in 2016 een keuze moeten worden tussen Bush en Clinton. Dan was de macht hoe dan ook in dezelfde handen gebleven.
Trump is in die zin een vernieuwing dat hij tijdens de voorverkiezingen nog geen deel uitmaakte van dat bestaande netwerk.
Met de aanstelling van een Goldman Sachs bankier en de CEO van Exxon blijkt hij echter toch ook te kiezen voor de bestaande elite.
Trump is gewoon op alle vlakken een fake.
Hij is de ultieme perceptie manager. Hij weet het prachtig richting zijn op dat moment aanwezige publiek te verwoorden en alles is werelds en fantastisch, maar het is bij hem allemaal klatergoud.
Het is geen echt goud, maar het is eerder een golden shower. Hoe warm dat ook kan aanvoelen, je voelt je toch bezeken.

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *