LADEN

Typ om te zoeken

Beleggers zijn het nooit eens

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Beleggers zijn het nooit eens

deal

Deze week gebeurde er iets grappigs. Ik nam namelijk met Mooie Beursdag een 99,15% winst terwijl twee dagen later Jack Hoogland een koopadvies op hetzelfde aandeel gaf.
We hebben beide gelijk en het verhaal dat op de beurs altijd een winnaar en een verliezer zijn gaat hier niet op. Ik ben winnaar met 99% winst en nu de koers verder stijgt is Jack ook winnaar. Technisch gezien was er een koopsignaal in de grafiek. Ik had dus ook kunnen wachten met verkopen, maar zo vlak bij de 100% winst was ik tevreden.


Ik wil namelijk geld vrijmaken voor mijn onroerend goed portefeuille en daarbij moet ik eerlijk zijn… Ik was ook weer eens toe aan een prachtige winst in de Mooie Beursdag portefeuille.
We hadden deze week een dubbele mazzel. Een nieuwe positie behaalde de dag na inname al de beoogde 24% winst en dezelfde dag de 99% winst op het goudaandeel.
Hoe dan ook zijn beleggers het nooit eens. Immers, waar de één verkoopt, is de ander koper. Dat beleggers dus verschillende analyses en afwegingen maken is ook waar.
Jack had gelijk, technisch was het koopsignaal daar. Toch had ik genoeg redenen om de verkoper te zijn.
Op zich ook leuk, twee heel tevreden beleggers bij tegenovergestelde transacties.
Jack kocht het aandeel in zijn topaandelen.com service.

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *