LADEN

Typ om te zoeken

Belangrijke joint venture in goud geld (Tom Lassing)

Beleggers Nieuws Goud Laatste Nieuws

Belangrijke joint venture in goud geld (Tom Lassing)

Bitgold, na de overname van het oude Goldmoney nu ook Goldmoney geheten en SchiffGold hebben besloten een joint venture aan te gaan. Een samenwerking omdat ze de krachten willen bundelen. Zo kunnen de klanten nog makkelijker, beter en zekerder goud bezitten en er in handelen.
Peter Schiff is een autoriteit op het gebied van edelmetalen. Dat hij bereid zou zijn om met een relatief nieuwe speler als het nieuwe Goldmoney samen te werken is een verrassing.
Aan de andere kant is het zo dat het nieuwe Goldmoney zo snel is gegroeid qua hoeveelheden aan rekening houders dat het alle bestaande spelers terug heeft gezet als dwergen.
Om een voorbeeld te geven. Goldmoney (het oude Goldmoney) was wereldleider toen het wereldwijd 22.000 rekening houders had. Het nieuwe Goldmoney heeft maanden waarin het 100.000 NIEUWE klanten inschrijft.
Het enige waarin het nieuwe Goldmoney nog achterblijft, is de hoeveelheid goud op de individuele rekeningen. Bij het oude Goldmoney was het tienduizenden dollars aan waarde in vooral goud en zilver. Bij het nieuwe Goldmoney is het gemiddeld nog slechts enkele honderden dollars in vooral goud.
Het nieuwe Goldmoney heeft echter systemen die door het oude Goldmoney slechts gedroomd konden worden.
Goldmoney is nu werkelijk Gold-money geworden. Waarom de samenwerking met Schiff-Gold?
Wat Goldmoney nog niet had, is de verkoop van fysiek goud waarna het kon worden opgestuurd naar de klanten. Dát gaat de combinatie nu wel bieden, zodat er nog weer een service bij is gekomen. Een logische combinatie en in alle opzichten is daarmee de combinatie wereldleiders op haar doelgebieden.

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *