LADEN

Typ om te zoeken

Altijd blijven liegen (Tom Lassing)

Bedrog en fraude Beleggers Nieuws

Altijd blijven liegen (Tom Lassing)

Als iets Trump kenmerkt, dan is het dat hij niet alleen constant liegt, maar dat hij dat ook altijd volhoudt. Hij komt nooit terug op zijn woorden.
Is dat een unieke eigenschap voor een Amerikaanse president?
Je zou denken van wel, maar in feite is het al een heel lang bestaande traditie. Wat Trump echter doet, is de methode ook gebruiken voor zaken die totaal niet belangrijk of relevant zijn.
Voor Trump is het belangrijk dat hij altijd de beste is. De relatie met Nederland was nog nooit zo goed… Hij zei het deze week nog. Klinkklare onzin, maar Trump vindt die onzin heel belangrijk. Dat is zijn ding, het is een rare eigenschap van zijn karakter.

trump, liegen
Presidenten voor hem gebruikten de methode alleen maar voor belangrijke staatszaken. Denk bijvoorbeeld aan de moord op president Kennedy. Zijn opvolger wist van de aanslag en hoe deze werd uitgevoerd, maar hield steeds vol dat het een enkele moordenaar was die alleen werkte. Immers, dan kon hij nooit mede schuldig aan de moord zijn. Denk aan hoe de oorlog in Vietnam van start is gegaan.
Kijk naar president Bush Jr., die met het 9/11 onderzoek alle regels omtrent het onderzoeken van een dergelijke aanslag aan zijn laars lapte en er mee wegkwam. Nog altijd houden ze werkelijk onmogelijke zaken vol. Zo werd er gebeld vanuit tien kilometer hoog vliegende vliegtuigen, iets wat indertijd in alle opzichten technisch onmogelijk was. Het wordt echter opgevoerd als waarheid en stug volgehouden. Wat er ook neergestort is in dat veld in Pennsylvania, het was niet het vliegtuig. Hoe kon gebouw 7 instorten zonder dat het geraakt was? Hoe konden er meerdere explosies onder in de World Trade gebouwen zijn, terwijl de vliegtuigen boven in het gebouw gevlogen waren?
Men houdt de leugen gewoon stug vol. Zelfs Trump durft het niet aan deze leugen, waarvan hij ooit aangaf dat hij van mening was dat het een leugen betrof, nu aan te pakken.

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *