LADEN

Typ om te zoeken

Affiliate Marketing (Tom Lassing)

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Affiliate Marketing (Tom Lassing)

Ik was ooit één van de Nederlandse pioniers op het gebied van Affiliate Marketing en was er al mee actief toen Internet zich nog in haar eerste fase actief bevond. Dat was in de periode voor het jaar 2000. Ik geef toe, het was toen nog niet erg succesvol, want iedereen vond toen dat alles op Internet maar gratis moest zijn, maar de eerste ervaringen werden wel opgedaan.
We zitten nu meer dan 20 jaar later en EINDELIJK hebben ondernemers het concept een beetje door. Mondjesmaat weliswaar, maar steeds meer ondernemers en bedrijven beginnen in te zien dat er waarde in het model zit.
Als u ondernemer bent en u heeft een prachtig product dat u aan tienduizenden potentiële klanten wilt tonen, neemt u dan eens contact met mij op.
We kunnen dan eens kijken of uw product en uw opzet het mogelijk maken om affiliate marketing toe te passen.


Ik heb al veel successen gehad en heel wat ondernemers een steun in de rug kunnen geven. Voor heel wat ondernemers ben ik enige tijd hun grootste externe klantenaanbrenger geweest. In die zin kan het echt een forse impact hebben.
Er gaat geen dag voorbij of ik verkoop wel producten en diensten via affiliate marketing. De vraag is of dat binnenkort ook uw product of dienst gaat zijn.
Mailt u mij op tom @ lassing.nl als u vragen heeft of een afspraak wilt maken.

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *