LADEN

Typ om te zoeken

Mini-Seminar Verdienen in elke Markt

Advertenties

Mini-Seminar Verdienen in elke Markt

"Waarom heeft niemand me dit eerder verteld, dan waren veel verliezen me bespaard gebleven."

Mini-Seminars Wegens Succes Geprolongeerd
Dit voorjaar waren ze weer bijzonder succesvol, de mini-seminars van de Stock Management Academie. Inleider is François Franken die tevens grondlegger en directeur is van dit instituut voor research en opleiding van zelfstandige beleggers. Hij zegt erover: "Ik heb er weer zin in. Je komt allerlei aardige mensen tegen waar je iets aan toe kunt voegen. Want dat is mijn uitdaging. Ongeacht of het nou startende of ervaren beleggers zijn, mijn doel is om iedereen praktische tips en adviezen mee te geven waar ze daags ná het mini-seminar direct op de beurs mee aan de slag kunnen".

Dat dit goed lukt blijkt wel uit de reacties die we kregen van enkele deelnemers:

"Ik ben wel vaker naar dit soort lezingen geweest maar dit keer is het eurokwartje pas écht gevallen."

"Ik ben geen groentje meer maar deze inleider weet waar hij over praat en kan het ook nog eens goed overbrengen…. Ik heb weer het nodige bij geleerd."

"Waarom heeft niemand me dit eerder verteld, dan waren veel verliezen me bespaard gebleven."

"De manier om te berekenen welke opties duur zijn en welke goedkoop is perfect. Nu weet ik tenminste hoe ik winstgevende strategieën kan opzetten."

"Waarom heeft niemand me dit eerder verteld, dan waren veel verliezen me bespaard gebleven."

"Na vanavond ben ik geen beginneling meer. Eindelijk eens iemand die er niet omheen draait maar recht voor z’n raap zegt waar het op staat. Bedankt, ga zo door."

Wilt u ook eens in enkele uren veel wijsheid bij gebracht krijgen? Op diverse plaatsen zijn weer nieuwe data gepland voor een rondje mini-seminars met als thema "Verdienen in élke markt". En over enkele weken komen er nog meer bij. Klik hier even door naar het aanmeldingsformulier. Is er voor u nog geen geschikte locatie bij dan kunt u dat ook aangeven. Houdt ook onze volgende nieuwsbrief in de gaten voor nog meer locaties, voor Nederlandse maar ook voor Belgische beleggers.

https://www.beursbox.nl/affiliate/seminar.html

Vorig artikel
Volgend artikel

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *