LADEN

Typ om te zoeken

Berekend Beleggen

Advertenties

Berekend Beleggen

Leren en tegelijkertijd geld verdienen.
Vele honderden beleggers hebben in 2008 de cursus Berekend Beleggen gevolgd. Niet alleen hebben ze een geheel nieuwe methode van optiebeleggen geleerd maar tegelijkertijd een rendement behaald van ruim 35%. De winst in 2008 van alle Berekend Beleggen transacties bedraagt ruim 8.800 euro (uitgaande van 25.000 euro). Het hele jaar is de markt bijzonder extreem, wispelturig en volatiel geweest. Ondanks deze extreme beursomstandigheden, die historische gezien slechts zelden voorkomen, toch een robuust resultaat. Ter volledigheid: Al deze transacties zijn ook daadwerkelijk uitgevoerd door cursusleider Jan van Gemeren op een effectenrekening bij Alex met als startkapitaal 25.000 euro op 1 januari 2008. Cursisten ontvingen vooraf via email de adviezen die men vervolgens ook zelf kon uitvoeren.
Wilt u ook een nieuwe manier van optiebeleggen leren, een uniek Excel spreadheet (BBopites) ontvangen waarmee optiebeleggen een peulenschil wordt en meteen zelf de optietransacties van professional Jan van Gemeren uitvoeren?
Schrijf nu ook in voor de cursus Berekend Beleggen. U kunt op ieder moment starten (cursusduur 12 maanden) voor slechts 395 euro. Berekend Beleggen: Leren en tegelijkertijd geld verdienen.
Meer info over berekend beleggen kunt u lezen via deze link

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *