LADEN

Typ om te zoeken

9 mei 2022

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

9 mei 2022

Vandaag is de grote overwinningsparade in Moskou. Hier zal Putin het Russische volk laten weten hoe groot en sterk het Russische leger is en welke goede dingen ze allemaal in Oekraïne gedaan hebben.
De Russische luchtmacht heeft gisteren nog iets willen forceren, maar het verloor hierdoor tot wel 10 vliegtuigen en helikopters. Daarbij werd een school vol met vluchtelingen getroffen en hoewel de Russen daar niets van zullen horen, hoort de rest van de wereld het wel.
Het beeld dat de wereld van de Russen krijgt is niet best. De relatie van Rusland met het grootste deel van de wereld is dan ook voor lange tijd beschadigd. Je kan ze niet vertrouwen en ze houden zich niet aan oorlogsrecht.
Maar waarom doen de Russen het zo slecht, want rondom Charkov verliezen ze nu ook heel snel terrein.

Ik heb daar mijn mening wel over. De Oekraïners schieten alleen op militaire doelen. Alles wat ze schieten is dus gericht op het verminderen van de kracht van de militaire tegenstander. De Russen daarentegen verschoten veruit het meest van hun munitie op civiele doelen. Vooral steden en dan vooral huizen en flats moesten er aan geloven. Ze hebben een enorm overwicht in wapens, maar ze hebben daarmee de militaire kracht van Oekraïne in feite amper geraakt. Oekraïne heeft nu meer Tanks dan voor de oorlog en dat is zelfs zonder de tanks uit NAVO landen mee te tellen. Ze verkregen die tanks van de verslagen Russen. Hierdoor kon Oekraïne eerst rond Kiev en nu rond Charkov de militaire overmacht verkrijgen.
De Russen waren zo bezig met het terroriseren van de burgerbevolking dat ze hierdoor hun oorlog tegen het leger van Oekraïne aan het verliezen waren.

Tags
Vorig artikel
Volgend artikel

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *