LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 2 november 2018

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 2 november 2018

crypto

– Pas op voor het bedrog van Ryanair. Je koopt goedkope tickets, maar als je eent tas en zeker als je een koffer meeneemt, dan betaal je de hoofdprijs en gaat de winst van het goedkope ticket verloren. Je handbagage kost tot wel 25 euro, een koffer kan wel tot 70 euro extra gaan kosten. De airliner doet het om uw comfort te verhogen… ja echt, dat zeggen ze!
– Bestuurder R. Hodenius van Flow Traders heeft ruim 5 miljoen aandelen van de onderneming. Hij verkocht er 11.220 stuks (300.000 euro). Zijn belang is nu nog altijd 140 miljoen waard.
– Hoe het kwam weet ik niet, maar de crypto site lag er gisteren ook ineens uit. Eea is nu weer bereikbaar gemaakt. Bij mijn provider was ineens de DNS record aangepast naar een oude waarde. De crypto aanbieding staat hier.

– Ik kreeg vannacht de trading en portefeuille overzichten van afgelopen maand binnen. Het was voor mijn aandelen/optie portefeuille geen beste maand met gemiddeld een 3% totaal verlies. Ik wil het maar gezegd hebben dat ik de wijsheid niet in pacht heb en ook ik loop wel eens tegen slechte trades op. Overigens is crypto mede daardoor bijna helemaal cash. Er is nog slechts één positie in portefeuille en achteraf gezien had die ook al verkocht moeten worden. De take profits en stop lossen waren er veelvuldig afgelopen maand.
– In Amsterdam gaan in één deal 1.400 huurwoningen over in andere handen. CBRE Global Investors is de nieuwe eigenaar van de woningen. Voor de huurders verandert er waarschijnlijk niets.
– In de handelsoorlog tussen de VS en China heeft de VS nu het eerste met de ogen geknipperd. Trump heeft aangegeven dat hij nu toch naar een akkoord wil. De vraag is natuurlijk of dat serieus is. China heeft waarschijnlijk geen vertrouwen meer in deals met de VS. Immers, ze houden zich nergens meer aan.

Tags
Vorig artikel

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *