LADEN

Typ om te zoeken

2 miljoen euro gezocht (Tom Lassing)

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

2 miljoen euro gezocht (Tom Lassing)

Ik ben voor een potentieel duurzaam energie project op zoek naar één of meer beleggers die samen tot 2 miljoen euro kunnen en willen investeren voor een periode van normaal gesproken 5 tot 7 jaar.
Ik heb samen met wat partners mogelijk de kans om op het terrein van een AEX index bedrijf een zonnepanelen centrale op te zetten. Mijn rol daarin is investeerders te vinden die het benodigde eigen vermogen bijeen brengen. De panelen en omvormers moeten immers wel gekocht gaan worden.
Nu heb ik geen idee of er beleggers binnen de Beursbox/Beursblik lezersgroep zijn die tussen de ton en twee miljoen euro te beleggen hebben en die dat in een zonnepanelen centrale met opbrengstgarantie (zonne-energie) van 90% willen stoppen.
Voor ik me dus vast ga leggen op zo’n project bij deze een eerste voorzichtige voelspriet benadering of dergelijke investeerders mee lezen.
Alles is nog pril. Ik ben echter laatst niet voor niets naar Duitsland geweest om me te verdiepen in een dergelijke opzet.
In feite is het de zonnepanelentechniek zoals ik die ook op het huis heb liggen, alleen dan min of meer keer duizend. Het is letterlijk zo opgezet, met ook echt dezelfde panelen die ik recent op mijn dak liet leggen.
Het voordeel daarvan is dat er geen ongeteste of onbekende materialen gebruikt worden. Alles is van dezelfde hoge kwaliteit die elders ook de standaard is. Het is daarom ook bewust geen techniek die op het uiterste van ons technisch kunnen is opgezet. Gelukkig niet, want in zo’n geval moet je dan maar afwachten of het werkt en of de technische ondersteunende mensen wel te vinden zijn. De hier te gebruiken techniek is alle installateurs bekend en is door en door getest. Daarom is er een verzekeringsmaatschappij bereid om een garantie op 90% van de berekende opbrengst te verstrekken.
Heeft u het kapitaal en eventueel de interesse in een zonnepanelen park investering, laat me dat dan even hier weten.

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *