LADEN

Typ om te zoeken

Spamfilter aanpassen

site

Spamfilter aanpassen

“Hoe kunt U er voor zorgen de waardevolle Beursbox nieuwsbrief te blijven ontvangen…”

Er zijn een paar dingen die U kunt doen om er zeker van te zijn dat u de nieuwsbrief blijft ontvangen.

 

1. Controleer uw spamfilter of bulkmail folder en kijk of de Beursbox nieuwsbrief zich daar in bevindt. Als dat zo is, markeer de nieuwsbrief dan als “geen spam” of “veilig”.

Dit zal uw provider vertellen dat u deze nieuwsbrief WEL wilt ontvangen.

Let daarbij op:

Als u de situatie van bijvoorbeeld Telenet neemt: ze hebben 3 opties die u als gebruiker zelf kan instellen

1) alle mails die de Telenet spamfilter als Spam verdenkt niet doorsturen naar de gebruiker (default waarde en zo ingesteld door de Telenet installateurs)

2) alle mails die de Telenet spamfilter als Spam verdenkt doorsturen naar de gebruiker maar een [SPAM] notering toevoegen aan de Subject lijn. De gebruiker ziet ze dus binnenkomen maar kan zijn mail agent (bvb Outlook) zodanig hebben geconfigureerd dat die automatisch in zijn Spam folder terecht komen

3) alle mails zonder meer doorsturen naar de gebruiker

Het is dus duidelijk dat de zaak moet ingesteld worden op Telenet niveau (en zo ook voor andere ISP’s), deze laten toe via een zogenaamde whitewash actie om de ip-adressen 95.211.1.12 en 85.17.224.148 van Beursbox te noteren als non-spam.

Op die manier komen de mails dan binnen zonder notatie (in geval 2) en worden ze niet tegengehouden (in geval 1).

2. Zet, als u online providers als Live, hotmail, Yahoo of Gmail gebruikt, Beursbox in uw adreslijst of contactenlijst. Dit zal de ontvangst ook in de toekomst zeker ondersteunen.

Tegenwoordig doen de meeste providers heel veel tegen spam en gelijk hebben ze. Ze kunnen echter aan de mail niet altijd zien of u die wilt ontvangen of niet. Aangezien de Beursbox Nieuwsbrief een dagelijkse nieuwsbrief is, kan het bij sommige providers zo zijn dat ze die hoge frequentie verdacht vinden en voor de zekerheid het spamfilter activeren. Die stap kan u heel veel geld in gemiste kansen kosten, dus let u er op dat u die stap voor blijf, door actief aan te geven dat u de nieuwsbrief pertinent wel wilt ontvangen.

 

——————————-

Gebruikers van het virus programma G-data opgelet! Het kan zijn dat de links in deze nieuwsbrief niet werken. Als u dan in G-data bij ‘Webfilters’ even ‘pop-ups blokkeren uitzet, dan werken de links weer. Het programma ziet sinds november 2008 links in nieuwsbrieven als ‘pop-ups’.


Vorig artikel
Volgend artikel

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *