LADEN

Typ om te zoeken

Lezing door Keith J. Cunningham

site

Lezing door Keith J. Cunningham

Dinsdag 20 mei 2008 is er in het internationale 4-sterren Schiphol Hotel A4 in Amsterdam een heel interessante lezing. Interessant voor zowel ondernemers als beleggers. Immers is goed beleggen ook een vorm van ondernemen. Hij geeft lezingen over hoe je geld kan verdienen, maar net zo belangrijk, hoe je ook kunt houden. Deze vaardigheden omvatten de vier grondbeginselen die elke ondernemer moet beheersen: het verwerven van kapitaal, onderhandelen, verkopen, en leiderschap.
Hoe gek het mag klinken, maar zelfs als belegger mag van u leiderschap verwacht worden. Ik vergelijk beleggen wel vaker met oorlog voeren. U bent de generaal die uw soldaten… uw euro’s, ten strijde laat trekken.
Bent u als Napoleon op de weg naar Moskou, of bent u meer als commandant van Speyk, die bij een hopeloos uitziende situatie dan maar het schip en zichzelf opblies, of bent u als Alexander de Grote die keer op keer overwinningen behaalde en heel de toenmalige bekende wereld onder zijn bewindt bracht? U bent het die leiderschap moet tonen over uw geld, over uzelf en over uw eventuele onderneming.
De lezing van Keith Cunningham is in het Engels. Kijkt u hier voor meer informatie: Deze vaardigheden omvatten de vier grondbeginselen die elke ondernemer moet beheersen: het verwerven van kapitaal, onderhandelen, verkopen, en leiderschap.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *