LADEN

Typ om te zoeken

Zoveelste nederlaag voor Trump, Biden bijna officieel president-elect

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Zoveelste nederlaag voor Trump, Biden bijna officieel president-elect

De zaak die alle andere (verloren) rechtszaken in de schaduw had moeten stellen is wederom door team Trump verloren.

Het Supreme Court heeft geweigerd de Texas zaak in behandeling te nemen. De twee meest rechtse opperrechters hadden de zaak nog wel willen aannemen, maar zoals ze al zelf aangeven in de bijliggende verklaring, “alleen om deze zaak dat vervolgens niet ontvankelijk te verklaren”.

De vraag blijft nu wel staan wanneer dit alles landverraad gaat worden. De verkiezingen zijn relatief eerlijk verlopen. (Ze waren niet eerlijk, gezien de postkantoor fraude door het de post onmogelijk te maken op tijd de post te leveren, het sluiten van stemlokalen in zwarte kiesdistricten, het aanpassen va kiesdistricten zodat heel veel zwarte Amerikanen samen in één district vielen en de blanke Amerikanen verdeeld werden over heel veel districten, het weghalen van postbussen om post te kunnen versturen, het uitsluiten van grote groepen kiezers omdat ze bijvoorbeeld recent verhuisd waren, of ooit in de gevangenis gezeten hadden. Of het verplicht stellen van identificatie met rijbewijs. Beetje lastig als je nooit een rijbewijs gehad hebt… Allemaal fraude vanuit rechts.)

Blijven volhouden dat de verkiezingen niet eerlijk waren omdat de democratische presidentskandidaat gewonnen heeft neigt naar het niet willen accepteren van democratische beginselen. ALS er fraude was, dan heft team Trump 50+ rechtszaken te tijd gehad om dat aan te tonen. Het is ze niet gelukt. Niet zo gek, want de fraude waar ze het over hebben was er simpelweg niet.

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *