LADEN

Typ om te zoeken

Zonnepanelen aanbieding profiteer nu!

Beleggers Nieuws Besparen Laatste Nieuws

Zonnepanelen aanbieding profiteer nu!

Ook nu is het kopen van een set zonnepanelen nog interessant. De subsidie wordt wel minder, maar is er nog wel en ieder jaar met subsidie is extra winst.
Als we heel eerlijk zijn is die subsidie voor een flink deel niet meer nodig. Wat we wel moeten regelen, is een eerlijke vergoeding voor stroom die je set levert, maar die je niet op dat moment zelf gebruikt.
Ik denk dat het verstandig is om de winst vanuit de panelen (je verminderde energie rekening) te reserveren zodat je over enkele jaren een huisaccu kan kopen met dat gereserveerde geld.
DAN ga je pas echt profiteren want ik verwacht dat er over enkele jaren een vloeiende elektriciteitsprijs gaat komen. In de avond wordt het dan flink duurder omdat zonnepanelen dan niets leveren. Door dan energie uit je eigen batterij te trekken, kan je ook in de avond van je eigen stroom gebruik maken. Juist dan is energie duur en je zal dan dus flink besparen.
Nu is et hebben van een huisaccu in Nederland nog allemaal onzin en overbodig, maar tijden gaan veranderen.
Bij deze zonnepanelen aanbieder krijg je een extra 75 euro korting als je even aangeeft via Beursbox te zijn gekomen! Profiteer daar van! Leuker kan ik het toch bijna niet maken. Oh ja… Ik heb zelf twee sets bij deze aanbieder gekocht en laten installeren. Eén set op de loods bij mijn woonboerderij en één op het huurhuis wat ik hier in het dorp nog heb.

Klik hier voor meer informatie

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *