LADEN

Typ om te zoeken

Zonnepanelen

Advertenties Beleggers Nieuws Besparen Laatste Nieuws

Zonnepanelen

Waarom ben ik van mening dat de huidige salderingsregeling eigenlijk gekkenwerk is?
De reden is simpel, zelfs zonder die regeling zou je de zonnepanelen in de meeste gevallen binnen zeven jaar terugverdienen. Nu met de salderingsregeling is dat vaak binnen drie jaar.
Leuk voor iedereen die zonnepanelen heeft, maar we betalen deze regeling natuurlijk wel met z’n allen.
Alleen de zonnepaneel eigenaren profiteren en de rest is in feite alleen maar meer kwijt aan energie.
Die regeling zou dus, om eerlijk te blijven, moeten verdwijnen.
Ik als zonnepanelen eigenaar vind het allemaal prima hoor. Ik heb mijn 43 panelen al terugverdiend en iedere dag dat ze zon schijnt ben ik aan het verdienen.
Een extra nadeel van de regeling is het feit dat we hierdoor van de huisbatterij afgehouden worden. Die huisbatterij zou heel het energie netwerk kunnen ontlasten.
De politiek is hier dus een behoorlijke sta in de weg. Ze durven niet het besluit te nemen de regeling gewoon de nek om te draaien omdat ze haar doel voorbij geschoten is. Het was mooi dat de regeling er was, maar die tijd is voorbij. De politiek heeft nu wel besloten om de zaak af te gaan bouwen, maar het gaat allemaal nog heel wat jaren duren.
Koop je dus nu nog zonnepanelen, dan heb je de kans dat je nog voor de regeling ten einde is je je panelen terug hebt verdiend.
Kijk hier voor een interessante aanbieding. Je krijgt een extra 100 euro korting als je aangeeft via Beursbox te zijn gekomen!

https://www.innodura.nl/zonnepanelen-kortingsactie-met-500-euro-korting-2023
Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *