LADEN

Typ om te zoeken

Zakelijk investeren (Tom Lassing)

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Zakelijk investeren (Tom Lassing)

Voor veel ondernemers en ondernemingen is zakelijk investeren vooral het investeren in dat waar de onderneming actief in is. Dat is natuurlijk ook prima, want je moet niet achterop raken, maar soms moet of kan je ook eens iets verder kijken.
Zo is investeren in eigen energie opwekking interessant qua kosten, maar je kan er mogelijk ook positief mee in het nieuws komen en dan is het gratis reclame naast het feit dat je dan uiteindelijk wel je eigen energie (goedkoper) opwekt.
Kijk dan ook goed of bijvoorbeeld het eigen zakelijke dak of het dak van eventuele carports misschien in te zetten is als zonnepanelen weide.
Onder bepaalde voorwaarden zijn daar interessante subsidies voor. Heeft u een heel groot dak beschikbaar, mailt u me dan eens op tom @ lassing.nl. Mogelijk heb ik iets interessants voor uw bedrijf.
Ook kan u kijken naar heel andere investeringen. Zo maakt u de onderneming minder kwetsbaar voor één markt. Zo ga ik zelf binnenkort in de VS huizenmarkt stappen. Ik ga er huurwoningen kopen, waarbij ik de huurders er vooral graag in wil laten zitten. Het gaat me namelijk om het rendement vanuit de huurpenningen.
Ondernemers en particulieren kunnen hier tot 7% rendement op hun te investeren som op gaan verdienen. Dat is toch een veel betere plek voor liggend geld dan een spaarrekening die 0,1% rente biedt.

ekken
Hou daarom deze nieuwsbrief in de gaten, want over beide onderwerpen komen er de komende tijd nog artikelen.

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *