LADEN

Typ om te zoeken

Wel goed naar de naam kijken

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Wel goed naar de naam kijken

Ik vroeg vorige week de NEO Finance accounthouders die mijn NEO Finance nieuwsbrief ontvangen om een eerlijke review bij Google achter te laten.
Er bleek iemand uit te komen bij een review over Neo Finance Limited. Dat is een niet geregistreerde broker in Engeland. Een totaal ander bedrijf met wel bijna dezelfde naam…
Dat bedrijf is dus actief als (crypto) broker en heeft daarvoor geen vergunningen.
NEO Finance uit Litouwen (Litouwse naam is Paskolu Klubas) is actief in P2P crowdlending en heeft alle benodigde vergunningen.

Ik heb dat verwarren tussen bedrijven ook vaak. In Maleisië is er een bedrijf met de naam Pro Gain Limited. Dat bedrijf heeft het embargo richting Noord Korea geschonden. Iedere keer als ik een internationale betaling doe vanuit Pro Gain BV krijg ik problemen bij de banken. Ik moet iedere keer uitleggen dat het om een ander bedrijf handelt. Blijkbaar kunnen ze dat zelf niet uitvinden door te kijken naar de naam en de vestigingsplaats.
Een bijna dezelfde naam geeft dus verwarring bij partijen in de markt. Je doet er weinig tegen.
Het gaat uiteindelijk om een eerlijke review over Paskolu Klubas (NEO Finance) op Trustpilot. Als je dat nog even wilt doen, dan zou dat mooi zijn.

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *